• Pregleda: 12495

Zaplenjeno oko 20 kilograma marihuane na Horgošu

Carinici su tokom današnjeg dana na Graničnom prelazu Horgoš u saradnji sa policijom osujetili još jedan pokušaj krijumčarenja veće količine marihuane namenjene tržištu Zapadne Evrope.
Zaplenjeno oko 20 kilograma marihuane na Horgošu

Droga je otkrivena prilikom redovne kontrole na izlazu iz zemlje. Analizom rizika je za detaljan pregled izdvojen automobil „Opel Astra“ albanskih registarskih oznaka. Njime je iz Albanije ka Nemačkoj putovao 25-godišnji Albanac.

Prilikom detaljnog pregleda ustanovljeno je da su dorađivane fabričke šupljine automobilskih pragova ispunjene paketima marihuane. Iz njih je izvađeno 19 paketa sa ukupno 19.560 grama marihuane.

Podsećamo da je pre samo deset dana na gotovo identičan način, takođe Albanac, pokušao da preko Horgoša u EU iznese preko 15 kilograma marihuane.  

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
sofi Odgovori
U zadnjih mesec dana na Horgošu je zaplenjeno skoro 100 kg raznih vrsta narkotika i sve su bili u pitanju albanski državljani. Bravo za policiju i carinu.
Brat SRBIN Odgovori
Svaka cast hapsi
Suboticanin Odgovori
Pošto je strani državljanin, moje predlog je robija 40 godina.
Pedja Odgovori
meni nije jasno kako uvek ovde kod nas uhvate albance? sta je bilo na alb-srp granici, kako je tamo prosao?
Lazarus1Long Odgovori
Pre neki dan sam gledao na nekom programu neku emisiju, ne mogu da se setim gde i koju, gde su rekli da je masa narkotika zaplenjena na granici. E sad tu oni pokazuju gde su našli narkotike, od toga 80% smrdi na dojave zato što nema šanse da bi na tako skrivenim mestima pronašli kao npr u pragu od kola koji je zavaren i prefarban razume se profesionalno.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.