Komentara: 5
Pregleda: 12134

Zaplenjeni pištolji i droga na Horgošu

26.05.2016. u 18:26h
Izvor: Subotica.com
Zaplenjeni pištolji i droga na Horgošu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova na Graničnom prelazu Horgoš su, u saradnji sa službenicima carine, na izlazu iz zemlje, pronašli u putničkom vozilu „volvo“ dva pištolja marke „Zbrojevka“, 75 komada pištoljske municije, jedan paket težine 279 grama u kome se nalazila biljna materija za koju se osnovano sumnja da je opojna droga marihuana i  35950 evra.

Navedeni predmeti su bili sakriveni u specijalno izrađenom prostoru u podu vozila, napravljenim preradom prostora kardanske osovine.

U vozilu „volvo“ nemačkih registarskih oznaka nalazili su se srpski državljanin C.M. (35) i makedonski državljanin G.J. (30), kojima je određeno zadržavanje do 48 časova.

Nakon toga, osumnjičeni C.M. i G.J. će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužiocu u Subotici, navodi se u saopštenju MUP-a.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 12134
Povezane teme

granični prelaz horgoš

granični prelaz

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.