Komentara: 10
Pregleda: 7997

Zaplenjena velika količina tehničke robe na Horgošu

28.03.2017. u 17:53h
Izvor: Subotica.com
Carinski službenici su na Terminalu Horgoš zaplenili veliku količinu nove, uglavnom tehničke robe, čija će vrednost biti naknadno utvrđena.
Zaplenjena velika količina tehničke robe na Horgošu

Prekršaj je otkriven kada je za detaljnu kontrolu izdvojen teretni kombi nemačkih registarskih oznaka, čiji je 40-godišnji vozač, državljanin Republike Srbije, rekao da vozi polovne stvari i nekoliko novih električnih uređaja za kuću.

Pored deklarisane robe, carinici su u središnjem delu tovarnog prostora kombija pronašli i 80 kutija sa novom robom, koju vozač nije imao nameru da prijavi.

Među neprijavljenom robom su pronađeni električni cirkulari, motorne testere i testere za rezanje žive ograde, sprave za sobne treninge, pumpe za vodu i ispumpavanje tečnosti iz tepiha, električne brusilice, agregati za struju i lak za ukrašavanje prozora.

Neprijavljena roba će biti zadržana do okončanja postupka pokrenutog pred nadležnim sudom, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Zaplenjena velika količina tehničke robe na Horgošu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 nedelje
Komentara: 10
Pregleda: 7997
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.