Komentara: 4
Pregleda: 7129

Zaplenjena veća količina opreme za tetoviranje

02.03.2016. u 16:45h
Izvor: Subotica.com
Carinici su tokom jučerašnjeg dan na izlaznoj strani graničnog prelaza Horgoš zaplenili veću količinu opreme za tetoviranje, saopšteno je danas iz Uprave carina.
Zaplenjena veća količina opreme za tetoviranje

Prilikom detaljne kontrole autobusa ubskih registarskih oznaka, koji saobraća na relaciji Ub-Beč, u jednoj od torbi, koja se nalazila u zadnjem delu autobuske prikolice, službenici Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja pronašli su pribor za tetoviranje domaće proizvodnje, bez bilo kakve dokumentacije.

U nekoliko kartonskih kutija otkriveno je gotovo hiljadu držača od nerđajućeg čelika i nožića za tetovažu, tzv. merača šestara.

Vozač, 34-godišnji Valjevac, prethodno je rekao carinicima da sem ličnog prtljaga putnika nema ništa da prijavi za kontrolu. Dodao je, da nema čak ni pošiljaka, što je uobičajeno za međunarodni saobraćaj. Kada je sakrivena roba pronađena, prisetio se da je u Novom Sadu ipak primio jednu pošiljku za Beč, ali da mu je rečeno da ona nema nikakvu vrednost, stoji na kraju saopštenja ove ustanove

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 7129
Povezane teme

granični prelaz horgoš

zaplena robe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.