Komentara: 1
Pregleda: 9084

Zaplenjena veća količina kontaktnih sočiva u vrednosti 7.000 evra

10.02.2017. u 15:45h
Izvor: Subotica.com
Carinici su u saradnji sa policijom danas prilikom ulazne kontrole na graničnom prelazu Horgoš zaplenili 2.400 kontaktnih sočiva, čija je vrednost procenjena na oko 7.000 evra.
Zaplenjena veća količina kontaktnih sočiva u vrednosti 7.000 evra

Kako se navodi u saopštenju Uprave carina, detaljno je iskontrolisan kombi „Volkswagen Crafter“ lozničkih registarskih oznaka, kojim je iz Mihena ka Loznici putovalo, sem vozača, još osam putnika. 70-godišnji vozač, državljanin Republike Srbije je u zemlju ušao trakom obeleženom zelenim semaforom, čime se deklarisao kao neko ko nema ništa za carinjenje, a prilikom susreta sa carinicima prijavio je samo jedan televizor i nekoliko pošiljaka.

Međutim, među torbama putnika, u srednjem delu prtljažnog prostora kombija pronađena je kutija u kojoj je bilo 400 pakovanja sa po šest kontaktnih sočiva „Bioxy Eyeye“.

Prema saznanjima Uprave carina, osim zadržavanja robe, protiv vozača će biti pokrenut i krivični postupak pred nadležnim sudom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 9084
Povezane teme

granični prelaz horgoš

krijumčarenje robe

zaplena robe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.