Komentara: 1
Pregleda: 5272
Foto

"Zajedno stvaramo čaroliju" - humanitarna akcija

21.12.2016. u 18:13h
Izvor: Subotica.com
Pravni fakultet za privredu i pravosuđe i Školski centar sa domom učenika "Dositej Obradović", organizovali su tokom današnjeg dana humanitarnu akciju pod nazivom "Zajedno stvaramo čaroliju". 
"Zajedno stvaramo čaroliju" - humanitarna akcija

Ova društveno odgovorna aktivnost se u saradnji ove dve ustanove organizuje drugu godinu za redom, što svedoči o jednoj snažnoj vezi između njih, kao i jednom velikom zajedničkom cilju, a to učiniti praznike zaista srećnim za što više mališana.

Ovo je bilo jedno čarobno poslepodne sa decom iz Doma učenika, koji su za taj dan spremili mnoge aktivnosti.

Centralna aktivnost je bila izložba na kojoj su predstavljeni crteži i drugi radovi članova likovne sekcije Školskog centra, koji su koristeći maštu i vešte ruke izradili prava mala umetnička dela, kao poklon svojim sugrađanima pred božićne i novogodišnje praznike.

"Zajedno stvaramo čaroliju" - humanitarna akcija

Izložba je bila prodajnog karaktera i sav prikupljeni prihod ide u humaniterne svrhe.

- Drago mi je što sam danas ovde i veoma sam zahvalna zaposlenima na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe jer su nas i ove godine pozvali da upriličimo manifestaciju pod nazivom "Zajedno stvaramo čaroliju" - prodajnu izložbu učenika naše škole koji su zajedno povodom novogodišnjih i božičnih praznika izrađivali rukotvorine sa svojim nastavnicima i vaspitačima u Domu. Ovu manifestaciju otvorili su najmlađi učenici naše škole, a izložba je humanitarnog karaktera - za lečenje naše koleginice Dragice Aksentijević, rekla je Sandra Milovanov, nastavnik defektolog u Školskom centru sa domom učenika "Dositej Obradović".

"Zajedno stvaramo čaroliju" - humanitarna akcija

Za mene lično, a i za Fakultet ovako lepo prijateljstvo i saradnja uspostavljena sa Školskim centrom sa domom učenika "Dositej Obradović" predstavlja veliku čast i zadovoljstvo. Početak saradnje se vezuju za naš Studentski parlament čije su prve aktivnosti i bile humanitarnog karaktera i sprovođenjem raznih aktivnosti tokom godine, došli smo na ideju da organizujemo centralnu manifestaciju na fakultetu, kaže Srđan Cvijanović ispred Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe i dodaje da su namere za sledeću godinu da budu brojniji i što se tiče samih učesnika i što se tiče institucija i pravnih subjekata koji bi bili uključeni u projekat.

U nastavku možete da pogledate fotografije.

Izvor: Subotica.com
"Zajedno stvaramo čaroliju" - humanitarna izložba "Zajedno stvaramo čaroliju" - humanitarna izložba "Zajedno stvaramo čaroliju" - humanitarna izložba "Zajedno stvaramo čaroliju" - humanitarna izložba "Zajedno stvaramo čaroliju" - humanitarna izložba "Zajedno stvaramo čaroliju" - humanitarna izložba "Zajedno stvaramo čaroliju" - humanitarna izložba "Zajedno stvaramo čaroliju" - humanitarna izložba
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 5272
Povezane teme

fakultet za privredu i pravosuđe

pravni fakultet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.