Komentara: 22
Pregleda: 2893

Zajedničko saopštenje SBB i SPO

13.02.2012. u 14:07h
Izvor: RTV Yueco
Zajedničko saopštenje SBB i SPO

Akcije poput nedavne, kada je DS i Slavko Parać, uz pomoć buldožera stigao do nekog domaćinstva u bespuću, i poslednje kada aktivisti go sdps dele paketiće ugroženoj porodici uz obećanje novog kupatila u kući u kojoj očigledno nema ni vodovoda ni kanalizacije, a sve praćeni kamerama koje beleže veliko predizborno humanitarstvo, jesu ogledalo besčašća onih koji su na vlasti predhodnih deset godina upravo mnoge građane i doveli u očaj i bedu, ističu u zajedničkom saopštenju Savez Bačkih Bunjevaca i Srpski pokret obnove. Sama činjenica da ove humanitarce na delu prate kamere u predizbornim danima govore o namerama.

Nekada je to mnogo elagntnije radio jedan naš sugrađanin iz tadašnje vladajuće SPS, deleći bonove za benzin na svojoj pumpi, ako bude izabran.

Ove stranke mole sve one koji političke poene žele dobiti zloupotrebom teškog položaja građana i deljenjem par kila brašna i šećera, da nas poštede od ovakvog licemerja i da to više ne rade! Umesto takvih akcija tražimo da pred građane izađu sa svojim imovinskim kartama i pokažu šta su stekli za deset godina koliko su na vlasti dok je sve u gradu propadalo i hiljade građana ostalo bez posla.

Bilo bi korisno da sve što sakupe u nekom humanitarnom radu odnesu u Crveni krst i predaju javnim kuhinjama… bez kamera naravno!

SBB i SPO traže takođe, da u skladu sa zakonom o finansiranju političkih aktivnosti, javno objave uz kojih izvora finansiraju ova humanitarna dela. pitanje je na primer, da li je vozilo koje probija put u bespuću, vozilo demokratske stranke, ili javnog komunalnog preduzeća?

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 22
Pregleda: 2893
Povezane teme

srpski pokret obnove

savez bačkih bunjevaca

sbb

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.