• Pregleda: 3321

Zajedničko saopštenje SBB i SPO

Zajedničko saopštenje SBB i SPO

Srpski pokret obnove i Savez bačkih Bunjevaca u zajedničkom saopštenju kritikuju prodaju Agrokombinata, kao i činjenicu da je firmi Azohem bespovratno odobren novac za preseljenje u Azotaru:

Isti oni koji su u uništenju Agrokombinata učestvovali, danas nam se pojavljuju kao spasioci u novim epohalnim potezima u interesu grada i građana. Kasa Jožef, kako sam za sebe kaže, uspešan gradonačelnik i predsednik SVM, stranke koja je pod njegovim rukovodstvom bila na vlasti u periodu naj većih promašaja, potpunog kolapsa privrede i cvetanja kriminala i korupcije u gradu, danas kao predsednik UO pozorišta, predsednik UO Azotare, predsednik OU Azohema… rešava probleme građana po sistemu što više obećanja u predizbornoj kampanji Demokratske stranke u Subotici. Savez vojvođanskih mađara izbacio je Jožefa Kasu iz svojih redova i to naglavačke… Treba im na tome čestitati... Postali su ozbiljna partija!

Jožefa Kasu vratio je u opticaj Oliver Dulić, njegov najljući neprijatelj u vreme promena 2000. i malo posle toga. Koji su ih interesi povezali nije nam poznato – možemo samo da nagađamo, ali je zaista zapanjujuće da Oliver Dulić iz državnog budžeta, firmi Azohem za navodno preseljenje u Azotaru, a u obe je predsednik UO naravno Kasa, bespovratno uplaćuje ogroman novac. Kako je moguće da se firmi koja je pred bankrotom i u ogronim dugovima bespovratno uplaćuju sredstva iz državnog budžeta?

Tražimo da nam Oliver Dulić odgovori na ovo pitanje, navodi se na kraju.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

11
BAĆO Odgovori
Svaka čast!
A ovoj dvojici iz teksta ni ime ne vredi spominjati,da je ovo normalna zemlja davno bi bili tamo gde i zaslužuju.
Član51406 Odgovori
Шчиме Каса држи жуте у шаци?Ту ми се нешто дебело не свиђа.Који је то лонац где су заједнички намастили бркове?Са којим пројектом је морж заштитио своју задњицу?
А преусмеравање финансија је већ постао специјалитет владајуће гарнитуре.Ко ће то пратити?Стричек?
Vili Odgovori
iskompleksirani,negativni i pun mrznje Baco....poledaj se u ogledalo pa onda pljuj druge...sram te bilo
Janako Odgovori
Čitam vesti svaki dan ovde i identičnu vest je pre par dana ovaj sajt preneo samo što je SNS skrenula pažnju na taj problem, da nije, možda se SPO nebi ni setilo...
Pitalica Odgovori
Gospodo iz SBB i SPO isto pitanje je pre dva dana postavio Ilija Marović, predsednik SNS u Subotici.
Zbog čega i vi niste opozicija, već postavljate takva "nezgodna" pitanja iz pozicije vlasti?
Jasna Odgovori
Pobedio je interes da građani Makove sedmice žive bolje!
Sebescen Odgovori
Ma kakav Kasa, kakve gluposti. Ni Kasa ni Azohem neće ni dinara videti, već se pare prebacuju direktno izvođaču radova. Uostalom, ovo je mnogo povoljnije rešenje od onog koje Pastor nudio pre par godina.
ReKi Odgovori
Samo neka Mirko Bajić ne isteruje pravdu. Stanovnici Makove su zadovoljni i to je ono sto je bitno.
CIRINELA Odgovori
Za razliku od mojih ranijih komentara, odlučio sam da budem "pozitivan" i da se ne "bavim" politikom jer što reče Đorđe Balašević "politika je kurva izvinte me što psujem" a i "neki" anonimu ;)))) Borisava Đorđevića u ovoj pesmi :) :) :) ako može

http://www.magazin-tabloid.com/casopis/index.php?id=06&br=248&cl=02
jasso Odgovori
ja ne znam da li je jos neko primetio osim mene,da sva ova saopstenja koja se pojavljuju od velikog bunjevca i velikog SPO-ovca Mirka se uvek vrte samo oko nekog NOVCA,pa ispada da je njegov jedini problem,sto i on nema pristup bilo kakvim parama,jer je verovatno i on dok je bio u varoskoj kuci naucio da zavlaci ruku u varoski budjelar.
Pero Odgovori
Svaki građanin u ovom gradu zna i ko je Kasa i ko je Dulić i ostali funkcioneri u gradu,(da se nelažemo)samo je problem što jako mali broj političara govori o ovakvim stvarima!Svima je lakše ćutati i govoriti kako je sve super i u redu u ovom gradu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.