Komentara: 11
Pregleda: 3814

Zajedničko saopštenje SBB i SPO

19.01.2012. u 19:36h
Izvor: RTV Yueco
Zajedničko saopštenje SBB i SPO

Srpski pokret obnove i Savez bačkih Bunjevaca u zajedničkom saopštenju kritikuju prodaju Agrokombinata, kao i činjenicu da je firmi Azohem bespovratno odobren novac za preseljenje u Azotaru:

Isti oni koji su u uništenju Agrokombinata učestvovali, danas nam se pojavljuju kao spasioci u novim epohalnim potezima u interesu grada i građana. Kasa Jožef, kako sam za sebe kaže, uspešan gradonačelnik i predsednik SVM, stranke koja je pod njegovim rukovodstvom bila na vlasti u periodu naj većih promašaja, potpunog kolapsa privrede i cvetanja kriminala i korupcije u gradu, danas kao predsednik UO pozorišta, predsednik UO Azotare, predsednik OU Azohema… rešava probleme građana po sistemu što više obećanja u predizbornoj kampanji Demokratske stranke u Subotici. Savez vojvođanskih mađara izbacio je Jožefa Kasu iz svojih redova i to naglavačke… Treba im na tome čestitati... Postali su ozbiljna partija!

Jožefa Kasu vratio je u opticaj Oliver Dulić, njegov najljući neprijatelj u vreme promena 2000. i malo posle toga. Koji su ih interesi povezali nije nam poznato – možemo samo da nagađamo, ali je zaista zapanjujuće da Oliver Dulić iz državnog budžeta, firmi Azohem za navodno preseljenje u Azotaru, a u obe je predsednik UO naravno Kasa, bespovratno uplaćuje ogroman novac. Kako je moguće da se firmi koja je pred bankrotom i u ogronim dugovima bespovratno uplaćuju sredstva iz državnog budžeta?

Tražimo da nam Oliver Dulić odgovori na ovo pitanje, navodi se na kraju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 11
Pregleda: 3814
Povezane teme

Oliver Dulić

Jožef Kasa

svm

savez vojvođanskih mađara

azotara

azohem

agrokombinat subotica

prodaja agrokombinata

Demokratska stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.