Komentara: 8
Pregleda: 2579

Zajedničko saopštenje Saveza bačkih Bunjevaca i Srpskog pokreta obnove

16.11.2011. u 15:19h
Izvor: RTV Yueco
Zajedničko saopštenje Saveza bačkih Bunjevaca i Srpskog pokreta obnove

Savez bačkih bunjevaca i Srspki pokret obnove zahtevaju od gradonačelnika da na sutrašnjoj sednici gradske Skupštine, traži ponovno odlučivanje o daljim radovima na kompleksu zatvorenih bazena u Dudovoj šumi, te da se poništi odluka o preusmeravanju sredstava, u iznosu više od 5 miliona eura, sa gradnje bazena u Dudovoj šumi, na izgradnju bazena u MZ Prozivka.

Ove partije takodje zahtevaju da Skupština grada Subotice traži od Vlade Republike Srbije, da stavi van snage svoju odluku o preusmeravanju sredstava za investiciju u sportsko rekreativni centar Dudova šuma, kojom je umesto nadležnog Ministarstva za sport i omladinu, dalja investicija poverena Ministarstvu za Zaštitu životne sredine, te da na taj način traži da se kompleks zatvorenih bazena završi po već zaključenim ugovorima i sredstvima koja su za tu namenu odobrena.

Ukoliko se to ne dogodi na sutrašnjoj sednici, SBB i SPO će smatrati da je rukovodstvo grada, na čelu sa gradonačelnikom odgovorno za donošenje štetnih odluka sa dalekosežnim posledicama za grad Suboticu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 2579
Povezane teme

SPO Subotica

srpski pokret obnove

savez bačkih bunjevaca

sbb

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.