• Pregleda: 2195

Zajedničko saopštenje Saveza bačkih Bunjevaca i Srpskog pokreta obnove

Zajedničko saopštenje Saveza bačkih Bunjevaca i Srpskog pokreta obnove

Savez bačkih bunjevaca i Srspki pokret obnove zahtevaju od gradonačelnika da na sutrašnjoj sednici gradske Skupštine, traži ponovno odlučivanje o daljim radovima na kompleksu zatvorenih bazena u Dudovoj šumi, te da se poništi odluka o preusmeravanju sredstava, u iznosu više od 5 miliona eura, sa gradnje bazena u Dudovoj šumi, na izgradnju bazena u MZ Prozivka.

Ove partije takodje zahtevaju da Skupština grada Subotice traži od Vlade Republike Srbije, da stavi van snage svoju odluku o preusmeravanju sredstava za investiciju u sportsko rekreativni centar Dudova šuma, kojom je umesto nadležnog Ministarstva za sport i omladinu, dalja investicija poverena Ministarstvu za Zaštitu životne sredine, te da na taj način traži da se kompleks zatvorenih bazena završi po već zaključenim ugovorima i sredstvima koja su za tu namenu odobrena.

Ukoliko se to ne dogodi na sutrašnjoj sednici, SBB i SPO će smatrati da je rukovodstvo grada, na čelu sa gradonačelnikom odgovorno za donošenje štetnih odluka sa dalekosežnim posledicama za grad Suboticu.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

8
jasso Odgovori
Mirko kad ponovo i ako budes izabran opet u skupstinu nase opstine,onda se javljaj i tamo postavljaj pitanja,o bilo cemu,a ovako ko si ti,sta si ti,jedan obicni gradjanin kao i mi svi ostali,tako mani se vise tih tvojih saopstenja,nego uzmi bolje nesto pametnije da radis,a ne samo da mlatis praznu slamu.
Bunjevac Odgovori
Ja sam već mislio da će se Bajić javiti saopštenjem o onim bradatim lipotanima s kokardama i gusarskim zastavama što su došli da polože cviće na spomenik srpskoj vojsci koja je oslobodila Suboticu,kad ono Mirko "saopštava" otrcanu priču o bazenu.Saopštavanje radi saopštavanja!U Bajićevom stilu - trla baba lan.....
Pero Odgovori
@Bunjevac
Pa ti si onaj kvazi "Bunjevac" kome je Zagreb glavni grad!!!!!(pre 4 dana)
Šta ti imaš da sereš po tome ko je polagao cveće na spomeniku oslobodiocima???
A ako je nezavršen bazen u dudovoj otrcana priča,mislim šta da ti kažem
Zsolt Odgovori
Ne može se reći da Bunjevac "sere".On izražava svoje mišljenje koje je po mom mišljenju itekao prihvatljivo.
Dragan Odgovori
Ako je 5 miliona evra za kampanju demokratama prazna slama dajte i meni milion da udomim uzu i siru rodbinu pogradskoj kuci,javnim preduzecima i upravnim odborima.Neka nama Mirka i SPOa,barem znamo KAKO i GDE se trose NASE pare,lopurde...baj d vej cetnici su i trebali poloziti vence,to je KRALJEVSKA vojska,neznam samo sta su partizani trazili tamo,oni nijedan rat dobili nisu....
BAĆO Odgovori
@jasso,Bunjevac
Ne razumem, zašto je problem ako bilo ko postavi neko pitanje?
Pa da nema njega niko ne bi ni pitao u vezi svih stvari koje se dešavaju po gradu!!!!
tanja Odgovori
Samo želim da pozdravim gospon Paju posto je ovo njegov teren! Nadam se da je dobro.
ABCD Odgovori
Kad je Bajic u pitanju opet ista banda se javlja!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.