• Pregleda: 2519

Zajedničko saopštenje Saveza bačkih Bunjevaca i Srpskog pokreta obnove

Zajedničko saopštenje Saveza bačkih Bunjevaca i Srpskog pokreta obnove

Na press konferenciji Demokratske stranke u Subotici, rečeno je da će Demokratska stranka inicirati da trudnice na bolovanju dobijaju pun iznos plate, kao i da penzioneri stariji od 65 godina dobiju besplatan gradski prevoz.

Nije dobro što je predlog rešenja polovičan i što ne obuhvata naknadu i za nezaposlene trudnice, i što ne obuhvata pravo i penzionerkama starijim od 60 godina na besplatan prevoz, stoji u zajedničkom saopštenju Saveza bačkih Bunjevaca i gradskog odbora Srpskog pokreta obnove.

Ove partije smatraju da je DS mogao to da predloži ranije za vreme četiri godine mandata, a ne u novoj izbornoj kampanji, kao i da su pomenuto prepisali iz programa ovih stranaka iz predhodne kampanje.

U programu smo predložili i da gradom upravljaju stručni, odgovorni i kompetentni ljudi. Očekujemo da Demokratska stranka i to prihvati i da odmah udalji nestručne i nekompetentne ljude u svom članstvu, sa pozicija vlasti, i da tako spreče da se ovaj grad dalje uništava i ekonomski i fizički i moralno, navodi se na kraju zajedničkog saopštenja.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

3
Mališa Odgovori
Ovi se uvek javljaju kad god se nešto desi...
Sutra će vam garant poslati saopštenje šta oni misle o Nemanji Simoviću i Nevenu Višnjiću :)
pozdrav svim dobrim ljudima sa Prozivke, dođite nam na kafu da vam kažemo štogod...
jasso Odgovori
A jedan od tih strucnih i kompetentnih ljudi je kako on misli i MIRKO sam,iako gde god da je dosad radio i bio,je ostavio dosta smrdljivih tragova,ali posto nece niko da ga hvali,mora on sam.
Dragan Odgovori
Potpisujem,i jos da se trudnicama i invalidima obezbede mesta za sedenje kao i u drugim gradovima,obelezeno na prva 2 reda sedista,i da se policiji naplacuju karte kao i svim ostalim gradjanima!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.