Komentara: 3
Pregleda: 2556

Zajedničko saopštenje Saveza bačkih Bunjevaca i Srpskog pokreta obnove

10.11.2011. u 14:24h
Izvor: RTV Yueco
Zajedničko saopštenje Saveza bačkih Bunjevaca i Srpskog pokreta obnove

Na press konferenciji Demokratske stranke u Subotici, rečeno je da će Demokratska stranka inicirati da trudnice na bolovanju dobijaju pun iznos plate, kao i da penzioneri stariji od 65 godina dobiju besplatan gradski prevoz.

Nije dobro što je predlog rešenja polovičan i što ne obuhvata naknadu i za nezaposlene trudnice, i što ne obuhvata pravo i penzionerkama starijim od 60 godina na besplatan prevoz, stoji u zajedničkom saopštenju Saveza bačkih Bunjevaca i gradskog odbora Srpskog pokreta obnove.

Ove partije smatraju da je DS mogao to da predloži ranije za vreme četiri godine mandata, a ne u novoj izbornoj kampanji, kao i da su pomenuto prepisali iz programa ovih stranaka iz predhodne kampanje.

U programu smo predložili i da gradom upravljaju stručni, odgovorni i kompetentni ljudi. Očekujemo da Demokratska stranka i to prihvati i da odmah udalji nestručne i nekompetentne ljude u svom članstvu, sa pozicija vlasti, i da tako spreče da se ovaj grad dalje uništava i ekonomski i fizički i moralno, navodi se na kraju zajedničkog saopštenja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2556
Povezane teme
SPO Subotica srpski pokret obnove savez bačkih bunjevaca sbb naknada za trudnice
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.