Komentara: 0
Pregleda: 1763

Zahvalnice za učenike Politehničke škole

29.05.2012. u 17:50h
Izvor: RTV Yueco
Više od 100 učenika Politehničke škole dobilo je zahvalnice za doprinos koji su dali školi tokom prethodne školske godine. Ovo priznanje su dobili učenici koji su se dobro pokazali na međuškolskim takmičenjima, kako u pokazanom znanju iz stručnih predmeta, tako i u sportskim disciplinama. Zahvalnice im je dodelio direktor škole, koji je još jednom istako da je ponosan sa svoje učenike.
Zahvalnice za učenike Politehničke škole

Damir Grbić jedan je od učenika Politehničke škole koji je na takmičenju povodom svetskog dana filozofije osvojio prvo mesto kojim je ostavio pečat na uspešnu školsku godinu.

Tokom školske 2011/2012 godine učenici ove škole osvojili su nagrade na Republičkom takmičenju geodetskih i građevinskih radova, zatim na Republičkom takmičenju područje rada šumarstvo i obrada drveta, republičko takmičenje područja rada hemija, nemetali i grafičarstvo, kao i mnoga druga takmičenja.

Tokom ove školske godine učenici Politehničke škole osvojili su 4 prva mesta na Republičkim takmičenjima, kao i veliki broj trugih i trećih mesta, što je potvrda da su učenici vredno radili i učili i dodatno se usavršavali u svojoj struci.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1763
Povezane teme

politehnička srednja škola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.