Komentara: 2
Pregleda: 2874

Zadovoljna publika i organizatori 10. jubilarnog Etnofesta

26.06.2013. u 11:16h
Jubilarni deseti Festival kultura sveta - Etnofest 2013, održao se kao i prethododnih par godina na Velikoj terasi na Paliću, uz prisustvo velikog broja posetilaca koji su pratili bogat program umetnika iz celog sveta.
Zadovoljna publika i organizatori 10. jubilarnog Etnofesta

Od petka, 21. juna do nedelje, 23. juna tradicionalni Etnofest okupio je više hiljada posetilaca sa raznih strana koji su bez sumnje uživali u programu koji su organizatori priredili u godini Festivala koja je imala dosada najmanji "kulturni" finansijski podsticaj.

Na ovogodišnjem Festivalu na dve koncertne večeri učestvovali su umetnici iz 7 država (Španije, Austrije, Sjedinjenih Američkih Država, Poljske, Ukrajine, Mađarske i Srbije), ispraćeni uz vreme koje je ove godine uglavnom išlo na ruku publike, izvođača i organizatora.

Citirajući jednog od učesnika Festivala, najbolje se ilustruje kako su ga doživeli i gosti (izvođači): "Ansambl Kitka je na Etnofestu proveo neverovatno i nezaboravno vreme. Zauvek smo zahvalni čitavom produkcijskom timu Festivala za sav doprinos koji ste dali da ovaj festival bude ovako sjajan." - izjavila je Shira Cion, članica Kitka ansambla iz SAD.

Iz organizacije poručuju da su njihova srca ispunjena velikim zadovoljstvom i već sada vrvi želja za sledećim festivalom.

Zadovoljna publika i organizatori 10. jubilarnog Etnofesta

Orthodnox Celts (foto: Edvard Molnar)

Zadovoljna publika i organizatori 10. jubilarnog Etnofesta

(foto: Nikola Lučić)

Zadovoljna publika i organizatori 10. jubilarnog Etnofesta

Dagadana (foto: Edvard Molnar)

Etnofest 2013 - festival kultura sveta (fotografije: Edvard Molnar i Nikola Lučić) Etnofest 2013 - festival kultura sveta (fotografije: Edvard Molnar i Nikola Lučić) Etnofest 2013 - festival kultura sveta (fotografije: Edvard Molnar i Nikola Lučić) Etnofest 2013 - festival kultura sveta (fotografije: Edvard Molnar i Nikola Lučić) Etnofest 2013 - festival kultura sveta (fotografije: Edvard Molnar i Nikola Lučić) Etnofest 2013 - festival kultura sveta (fotografije: Edvard Molnar i Nikola Lučić) Etnofest 2013 - festival kultura sveta (fotografije: Edvard Molnar i Nikola Lučić) Etnofest 2013 - festival kultura sveta (fotografije: Edvard Molnar i Nikola Lučić)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2874
Povezane teme

etnofest

festival etnofest

festival kultura sveta etnofest

etnofest palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.