Komentara: 3
Pregleda: 2190

Zabrana saobraćaja u više ulica na Paliću u narednih mesec dana

23.10.2019. u 12:45h
Izvor: Subotica.com
Zbog radova na izgradnji kanalizacione mreže na Paliću od četvrtka, 24. oktobra, više ulica u ovom naselju biće privremeno zatvoreno za saobraćaj. Stanovnici ovih ulica moći će da prolaze kroz njih.
Zabrana saobraćaja u više ulica na Paliću u narednih mesec dana

Sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj saopštio je da će u narednih emsec dana privremeno biti zabranjen  saobraćaj u nekoliko ulica na Paliću.

Od 24. oktobra do 30. novembra zatvara se za saobraćaj Trg Mađar Lasla (deonica 2, od Pap Pala do Vrnjačke) i Ulica Pap Pala (od Bele Bartoka u dužini od 60 metara), dok će od 24. oktobra do 7. novembra motornim vozilima biti zabranjeno kretanje Dubrovačkom ulicom (deonica 2, od Josipa Kolumba do Evropske).

U vremenskom periodu od mesec dana, od 24. oktobra do 24. novembra biće zatvorene ulice Marka Oreškovića (slepi krak) i Evropska (deonica 1, od Servo Mihalja do Bolmanske i deonica 2 od Dubrovačke do Bolmanske)

Kako se navodi u saopštenju, izvođač radova je u obavezi da omogući nesmetan prolaz stanovnicima ovih ulica tokom trajanja radova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2190

Povezana vest

Povezane teme

kanalizacija na paliću

kanalizacija

izgradnja kanalizacione mreže

sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.