Komentara: 31
Pregleda: 23027

Za ubistvo bivše žene 11 godina robije

14.06.2017. u 15:30h
Izvor: Subotica.com
Državni prvak u bacanju kugle, slabovidi Miloš Čodanović (28) iz Subotice, osuđen je na jedanaest godina zatvora zbog ubistva bivše supruge Monike Ikotić (44).
Za ubistvo bivše žene 11 godina robije

Čodanović se nagodio sa Višim javnim tužilaštvom u Subotici i sa njim sklopio sporazum o priznanju krivičnog dela ubistva, a kako nema pravo na žalbu na presudu donetu u petak 9. juna, na odsluženje zatvorske kazne biće poslat najverovatnije u Sremsku Mitrovicu.

Podsetimo, šampion države u bacanju kugle je 7. februara svirepo ubio svoju bivšu suprugu i veliku ljubav Moniku Ikotić. On je, sa buketom cveća, u jutarnjim časovima došao u kuću porodice Ikotić u ulici Stevana Sremca, i posle kraće svađe uzeo kuhinjski nož i nasrnuo na suprugu. Fizički nadmoćniji, ženi je naneo više ubodnih rana u predelu leve šake, leve podlaktice i leve nadlaktice, leve dojke, kao i dubok rez ispod potiljka do kičmenog stuba.

Sve je to posmatrala Monikina majka Julija, na koju je takođe nasrnuo, ali je nekako uspela da se izvuče i pozove policiju. Čodanović je odmah uhapšen, a pred očevicima je vikao da „ima dobre advokate koji će ga izvući“. Nesrećna žena je odmah prevežena u Opštu bolnicu u Suboticu, ali i pored reanimacije, posle samo dvadesetak minuta podlegla je povredama.

Ubici je odmah određen pritvor od 30 dana, koji mu je i posle uložene žalbe, produžen. U toku istrage njegovo stanje su veštačili i stručnjaci u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 31
Pregleda: 23027

Povezana vest

Povezane teme

Ubistvo u Subotici

zatvor

ubistvo

teško ubistvo

presuda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.