Komentara: 14
Pregleda: 2337

Za projekte crkava i verskih zajednica u Subotici 3,8 miliona dinara

02.06.2015. u 13:00h
Izvor: Agencija "Tanjug"
Subotička lokalna samouprava raspisala je Javni konkurs za sufinansiranje projekata crkava i verskih zajednica koje deluju na teritoriji grada Subotice za ovu godinu u iznosu od 3,8 miliona dinara.
Za projekte crkava i verskih zajednica u Subotici 3,8 miliona dinara

Sredstva su predviđena za sufinansiranje projekata tekućih popravki i održavanja, projekata adaptacije i rekonstrukcije.

Pravo podnošenja prijave na ovaj konkurs imaju Subotička biskupija, Pravoslavno arhijerejsko namesništvo subotičko, Reformatska crkvena opština Subotica, Evangelička crkvena opština Subotica, Jevrejska crkvena opština Subotica i Islamska verska zajednica, Odbor Medžlisa Subotica.

Kriterijumi za dodelu sredstava su broj vernika prema poslednjem popisu stanovništva, broj objekata crkve odnosno verske zajednice, da li je verski objekat pod zaštitom kao kulturno dobro, stanje u kom se nalazi objekat, sufinansiranje projekta iz drugih izvora, stepen zadovoljavanja javnog interesa i unapređenje stanja u oblasti u kojoj se projekat realizuje.

Izvor: Agencija "Tanjug"
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 2337
Povezane teme

konkurs

javni konkurs

konkurs za finansiranje projekata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.