Komentara: 2
Pregleda: 3381

Za decu "Kolevke" internet i IPTV

21.12.2012. u 18:53h
Izvor: RTV Yueco
Predstavnici kompanije Telekom Srbija posetili su Dom za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ i uoči praznika, donirali joj besplatni internet i IPTV.
Za decu "Kolevke" internet i IPTV

Ideja za ovu donaciju potekla je od NVO „Mali veliki ljudi“, koja već 10 godina brine o potrebama dece sa smetnjama u razvoju. U Domu za decu „Kolevka“ trenutno je stacionirano 180 mališana sa težom i teškom mentalnom retardacijom.

Osmesi na licu mališana u Domu za decu „Kolevka“ najbolje pokazuju koliko su im pored nege, koju dobijaju od zaposlenih u ovoj ustanovi, za socijalnu integraciju neophodni briga i razumevanje čitave društvene zajednice. Pored besplatnog interneta i IPTV, Kompanija „Telekom“ deci je priredila i pozorišnu predstavu, ali i nezaobilazne novogodišnje paketiće.

Kolevka je samo jedna od 33 ustanove za dečiju zaštitu, kojima je kompanija Telekom u okviru svojih društveno odgovornih aktivnosti, uručila donaciju koja će olakšati i unaprediti rad zaposlenima, ali i deci učiniti boravak lepšim.

U Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ na stalnom smeštaju trenutno je 180 dece do 14 godina starosti. Međutim pored stacionarnog dela, u ovoj ustanovi postoji i dnevni boravak, koji svakodnevno posećuje 25 mališana.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 3381
Povezane teme

kolevka

dom za decu ometenu u razvoju kolevka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.