Komentara: 8
Pregleda: 6338

Winterfest - Zimski vašar od 5. decembra

26.11.2013. u 14:10h
Izvor: RTV Yueco
JKP „Subotičke pijace“ pod nazivom „WINTER FEST – SUBOTICA 2013“ na glavnom trgu Subotice, na prostoru ispred svečanog ulaza Gradske kuće (između gradske kuće i plave fontane) organizuje sada već tradicionalni Zimski vašar, i to od 5. decembra do 14. januara u ukupnom trajanju od 41 dan.
Winterfest - Zimski vašar od 5. decembra

Na 5 izložbenih jedinica (drvenih kućica, pokretnih tezgi i drugih prigodnih prodajnih prostora) učestvovaće 60 izlagača. Sva raspoloživa mesta su zakupljena, pošto je od strane zanatlija, izrađivača nakita, suvenira i drugih proizvoda, ali biće tu i prodavaca zimske garderobe, slatkiša i raznih đakonija.

Niko sa vašara neće otići žedan odnosno gladan, jer će se u ponudi naći kuvano vino, topli napici i razni specijaliteti, tvrde u ovom preduzeću. Svečano otvaranje Zimskog vašara je 05. decembra u 17 časova uz prisustvo predstavnika lokalne samouprave Grada Subotice.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 6338
Povezane teme

jkp subotičke pijace

winterfest subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.