Komentara: 18
Pregleda: 7687

„Winterfest“ doneo duh praznika

05.12.2021. u 11:30h > 06.12.2021. u 15:29h
Izvor: Subotica.com
„Winterfest“ doneo duh praznika

Već deceniju unazad paznična atmosfera u našem gradu počinje otvaranjem „Winterfesta“,  zimskog festivala koji okuplja brojne izlagače prehrambenih i proizvoda domaće radinosti. Kao i prethodnih godina, Subotičani i posetioci našeg grada u vašaru kojim se širi miris kuvanog vina, kolača i božićnih bombona, moći će da uživaju od 5. decembra do 13. januara.

- Na ovogodišnjem „Wnterfestu“ učestvovaće više od 70  izlagača iz raznih gradova iz cele zemlje. Posetioci će moći da uživaju u poklonima, suvenirima, kao i ukusima i mirisima tradicionalne hrane i pića – najavio je Aleksandar Aleksić, direktor JP „Subotičke pijace“.

„Winterfest“ doneo duh praznika

Po rečima Srđana Samardžića, člana Gradskog veća zaduženog za oblast privrede, ova manifestacija postaje turistički sadržaj grada.

- Dolazeći na ovaj trg i videći osmehe i radost u očima svih nas, posebno posle dve godine velikih izazova kroz koje celo društvo prolazi, zaista sam osetio ponos što se ovako nešto dešava u našem gradu. Grad se potrudio da uz dodatne sadržaje u novu godinu uđemo sa puno radosti i elana i da nam bude bolja nego prethodna – rekao je Samardžić.

 

Izvor: Subotica.com
Otvaranje Winterfesta Otvaranje Winterfesta Otvaranje Winterfesta Otvaranje Winterfesta Otvaranje Winterfesta Otvaranje Winterfesta Otvaranje Winterfesta Otvaranje Winterfesta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 18
Pregleda: 7687

Povezana vest

Povezane teme

winterfest subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.