Komentara: 4
Pregleda: 4118

Wellness za 8. mart u hotelu Galleria

04.03.2014. u 15:27h
Bliži se 8. mart i ako želite da iznenadite Vama dragu damu nekim posebnim poklonom za Dan žena, Galleria Wellness Centar je pripremio specijalne popuste na luksuzne tretmane lica koji će je sigurno oduševiti.
Wellness za 8. mart u hotelu Galleria

Golden Life - Luksuzni tretman lica sa komadićima 24k zlata
Zlato je simbol luksuza, sadrži eliksir lepote i luksuza, simbol je energije i svetla u kome je uživala i kraljica Kleopatra. Tretman je specifičan po svojim luksuznim preparatima i fazama rada koje objedinjuju čak tri vrste masaže i postavljanje posebne luksuzne maske sa komadićima pravog 24k zlata, nudeći 90 minuta kompletnog opuštanja i uživanja.

Lifto Rose - Tonifikacijski tretman lica sa matičnim ćelijama Alpske ruže
Ovaj intezivni tretman pripada najnovijoj generaciju anti-age tretmana. U ovom tretmanu koriste se matične ćelije Alpske ruže koje, u kombinaciji sa drugim bogatim aktivnim sastojcima, daju osećaj luksuza svakoj ženi.

Intenzivni Nutri Life - Caviar Lift tretman - Hranljivi i anti-age tretman sa kavijarom
Razmazite Vašu kožu jednim od najprestižnijih tretmana koji predstavlja pravu gozbu za kožu lica. Aktivni sastojci poput kavijara, algi i hijaluron filera pravi su izvor energije i zaštite. Ovaj 100% prirodni tretman će dubinski nahraniti i regenerisati Vašu kožu i umanjiti bore.

Pored ovih luksuznih tretmana, dama će sigurno obradovati i osnovni wellness program - 4h odmora i opuštanja uz wellness sadržaje – Dr Kneipp vodenu terapiju, Finsku i Parnu saunu, Tepidarijume, Slanu sobu, Relax zonu i Hidromasažne kade, ili možda neku od masaža u jednom od najvećih i najlepših Wellness centara u Srbiji. Ukoliko se odlučite da poklonite Wellness – pozovite ili posetite Galleria Wellness centar i izaberite idealan poklon vaučer.

Radno vreme Wellness centra je 7 dana u nedelji od 10 – 22h. Kontakt za sve informacije i kupovinu vaučera: wellness@galleria-center.com , 024/647-266

 

Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 4118
Povezane teme

hotel galleria

galleria welness

wellnes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.