Komentara: 0
Pregleda: 3047

Webiz u Subotici: Kako da bolje poslujemo u digitalnoj sadašnjosti?

07.08.2015. u 15:16h
Izvor: Subotica.com
Webiz program poslovne edukacije, jedinstveni edukativni događaj u organizaciji tima koji stoji iza Webiz konferencije, po drugi put održaće se u u hotelu Galleria, od 6. do 8. novembra. Ove godine organizatori najavljuju još kvalitetniji program pod naslovom: ‘’Kako da bolje poslujemo u digitalnoj sadašnjosti?’’.
Webiz u Subotici: Kako da bolje poslujemo u digitalnoj sadašnjosti?

Vladimir Kovač, menadžer projekta Webiz konferencije, objasnio nam je zbog čega ovaj događaj ne smete propustiti ukoliko želite da vaš posao unapredite uz pomoć interneta, ali i kako da iskoristite prednost rane prijave i nižu cenu kotizacije koja traje do 31. avgusta.

- Ove godine, edukativni program je konceptualno drugačiji i bogatiji za nekoliko programskih celina. Webiz poslovnu edukaciju u petak, 6. novembra, otvara modul Pitajte.rs u organizaciji Registra nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS), gde će biti obrađene teme Internet za preduzetnike, Brend i identitet na internetu, Sadržaj i content marketing. Prisustvo ovom edukativnom modulu je potpuno besplatno za sve zainteresovane koji se prijave na sajtu Webiz edukacije u sekciji Pitajte.rs.- kaže Vladimir Kovač.

On naglašava da je naročito ponosan što će ove godine dvočasovno predavanje održati nemački predavač dr Dominik Mahr, koji inače predaje na na holandskom Maastricht Univerzitetu. Dr Mahr će slušaocima preneti svoja evropska iskustva sa Internet marketingom i upotrebom digitala u poslovanju.

Webiz u Subotici: Kako da bolje poslujemo u digitalnoj sadašnjosti?

- Subota 7. novembar i nedelja 8. novembar su rezervisani za pet edukativnih celina – modula, u kojima će biti obrađene sledeće teme: Digitalna strategija (Dušan Stojaković, Hemofarm), Promocija (Advertajzing) na internetu, Prodaja i naplata putem interneta (Dragan Varagić, online strateg i konsultant), Društvene mreže (Mihaela Turner, agencija Homepage), i Integrisane marketing komunikacije (Goran Jankuloski, predstavnik agencije Executive Group). Nakon predavanja u kojem aktivno učestvuju i slušaoci, predstavljaće se po tri predstavnika različitih kompanija sa svojim primerima iz prakse (case study). Slušaoci će imati prilike da čuju primere iz prakse kompanija poput Naftne industrije Srbije, Apatinske pivare – Jelen piva, hotela Galleria, Infostuda, Erste banke….

Vladimir Kovač objašnjava da na ovaj način do slušalaca stiže primenjiva i upotrebljiva informacija koja se kasnije lako može iskoristiti u unapređivanju poslovanja.

Pored bogatog edukativnog programa, slušaoce Webiz edukacije očekuju i zanimljive networking aktivnosti.

- U petak uveče je za slušaoce organizovano druženje u bavarskom restoranu München, u hotelu Galleria uz nemačke specijalitete, piva i blok stand up komedije. U subotu uveče svi posetioci biće gosti našeg partnera, vinarije Zvonko Bogdan, gde ih čeka obilazak vinarije i degustacija vina. Tokom boravka u hotelu Galleria, inače partnera ovog događaja, svim slušaocima edukacije na raspolaganju su besplatni sadržaji wellness centra hotela. – kaže Vladimir Kovač.

Da organizatori nagrađuju one koji na vreme misle o svojoj edukaciji i unapređenju poslovanja govori specijalna cena kotizacije u avgustu mesecu koja iznosi 100 evra + pdv. Nakon 31. avgusta cena kotizacije biće, kao i prošle godine, 160 eura + pdv po osobi.

- Na samom kraju želeo bih da naglasim da smo uz pomoć naših partnera, svakom slušaocu obezbedili bogat poklon paket u kojem se između ostalog nalazi boca vina vinarije Zvonko Bogdan kao i primerak knjige Principi marketinga, Filipa Kotlera.

Sve informacije možete videti i na zvaničnom sajtu: edukacija.webiz.rs

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3047

Povezana vest

Povezane teme

webiz

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.