Komentara: 18
Pregleda: 20381

Web kamera Subotice u TOP 10 na svetu

11.01.2012. u 09:13h
Web kamera Subotice u TOP 10 na svetu
Subotica - web kamera na lokaciji Korzo
- U toku prethodne noći, obradovao nas je e-mail koji smo primili, a sa obaveštenjem da je web kamera postavljena na lokaciji Korzo (Trg slobode) odabrana u 10 najboljih na svetu za ovu nedelju, po izboru sajta EarthCam.

Kriterijumi po kojima je ova odluka donešena su bili kvalitet video prikaza, sadržaj i sveukupne tehničke mogućnosti. Subotica ima trenutno najkvalitetniju web kameru/video prikaz u Srbiji, javno dostupnu posetiocima širom sveta. Ovu kameru je za vreme novogodišnjih praznika videlo više od 20.000 posetilaca.

Uredništvo najpopularnijeg sajta posvećenog online kamerama EarthCam.com je na svojoj stranici Top 10 (http://www.earthcam.com/topten.php) uvrstilo kameru iz našeg grada.
Subotica web kamera

Subotica web kamera

Da nastavimo malo o sajtu...

Broj poseta i optimizacija sajta

- U prethodnom periodu, možemo reći i tokom cele prethodne godine broj poseta sajta je progresivno rastao i u pojedinim momentima nismo mogli našim resursima dovoljno da opslužimo veliki broj posetioca istovremeno prisutnih na sajtu. Ovaj problem je naročito bio izražen u toku novogodišnjih praznika, kada su se stranice sajta povremeno sporije učitavale. Zahvaljujući našem i programerskom timu, izvršena je kompletna analiza i unapređenje i optimizacija određenih segmenata sajta, tako da se uz jedno izvinjenje našim posetiocima nadamo da takvi problemi više neće postojati.

Alexa statistika govori sama za sebe
Uzimajući u obzir navedeno, iznosimo i činjenicu da je na današnji dan sajt Subotica.com po statistikama servisa Alexa izuzetno visoko kotiran među posetiocima sa celokupne teritorije Republike Srbije, koji po istom izvoru najviše posećuju Facebook, zatim YouTube i Google, a od domaćih sajtova Blic i B92.

Sajt subotica.com u konkurenciji domaćih sajtova (sadržaj je na srpskom), a uzimajući u obzir da predstavlja(mo) grad sa 150.000 stanovnika, trenutno potpada u top 100 najposećenijih sajtova, što nije mala stvar. U kategoriji "Gradovi" na području Republike Srbije, naš sajt zauzima 2. mesto

U nadi da ćemo i nadalje uspevati da budemo dovoljno interaktivni i zanimljivi našim posetiocima, 
Ekipa sajta Subotica.com
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 18
Pregleda: 20381
Povezane teme

Grad Subotica

subotica live kamera

web kamera u subotici

web kamera plava fontana

www.subotica.com

portal grada subotice

najposećeniji subotički sajt

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.