• Pregleda: 2924

Vučinić obilazi radove

Vučinić obilazi radove
Reč je saniranju ulica koje su oštećene prilikom prevoza peska za izgradnju auto-puta na Koridoru 10. Prema rečima Josipa Kovača Strika, direktora Direkcije za izgradnju grada, radovi su vredni oko 14 miliona dinara, a biće presvučeno 2.800 metara puta.„Vojput” će u naredna tri dana završiti pomenutu poveznicu, a upravo je okončano i asfaltiranje puta Subotica – Ljutovo u dužini od 3.100 metara.

Danas počinjemo sa asfaltiranjem kolovoza u Subotici, u ulicama Pap Pala, Bolmanskoj i Radeta Končara. Potom nastavljamo u Lopudskoj i Prežihov Voranca na Paliću, te u ostalim ugovorenim ulicama, a završićemo sa putem Bikovo – Orom u dužini od tri kilometra, rekao je Veselin Šuković, v.d. direktor „Vojput”-a.

Gradonačelnik Subotice Saša Vučinić izrazio je zadovoljstvo dinamikom radova na sanaciji ulica koji napreduju brže od plana. Kao što smo i obećali, rekonstrukcija puteva koji su oštećeni zbog prevoza peska je u punom jeku i dinamika je zaista impresivna jer je „Vojput” prišao ovom poslu veoma ozbiljno. Rok za završetak svih ulica koje se saniraju je 10. oktobar i ako se nastavi ovom dinamikom, biće završeni i ranije, rekao je Saša Vučinić.
Izvor: RTV City

povezane teme

7
Ivan Odgovori
Ja nisam unistio te puteve, zasto onda meni zavlace ruku u dzep? Zasto ja placam rekonstruciju puteva ostecenih zbog prevoza peska?
Zasto ne plate "Putevi Uzice" ciji su kamioni unistili puteve?
Zasto ne plati onaj koji je ostvario dobit prodajom peska?
Zasto ne plati DS koji je sve to omogucio?

Moj glas ste izgubili, bye bye.
JohnDoe Odgovori
Ako bog da i ako nas pozivi do sledecih izbora nisu samo tvoj glas izgubili. Ovo sto se desava od kada su OVI na vlasti je prava sramota i siromasenje gradjana koji su i ovako u teskoj situaciji.
mirko Odgovori
Ivane, ne placa grad. Placa investitor- Putevi Srbije
jumbo Odgovori
Sve jedno ko je na vlasti isto nam se piše,nego da se jednom započne i ta deonica puta Bikovo-Orom ,to je katastrofa, takav put nema nigde, kome se plaća putarina ,ako se to uradi , spasiće naša vozila od propasti
Lenin Odgovori
Ајде мајсторе прошетај се мало до Азотаре јер ако сачекаш још пар дана од те фирме неће остати ништа.Пеђа је дао да се метална опрема раставља,сече и да се продаје у отпад као секундарна сировина.
CIRINELA Odgovori
@Mirko
U pravu si Mirko, ovaj Ivan nema blage veze sa životom,
Da ima, znao bi da su Putevi Srbije firma iz Hondurasa i da ih finasiraju građani Tunguzije i Kurdistana. ;)
E moj Mirko, zbogom pameti.
Ivan Odgovori
@mirko

Znam da ne placa grad, nisam to ni rekao.
Placam ja. I Vi, mirko.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.