Komentara: 7
Pregleda: 3286

Vučinić obilazi radove

06.09.2011. u 17:27h
Izvor: RTV City
Vučinić obilazi radove
Reč je saniranju ulica koje su oštećene prilikom prevoza peska za izgradnju auto-puta na Koridoru 10. Prema rečima Josipa Kovača Strika, direktora Direkcije za izgradnju grada, radovi su vredni oko 14 miliona dinara, a biće presvučeno 2.800 metara puta.„Vojput” će u naredna tri dana završiti pomenutu poveznicu, a upravo je okončano i asfaltiranje puta Subotica – Ljutovo u dužini od 3.100 metara.

Danas počinjemo sa asfaltiranjem kolovoza u Subotici, u ulicama Pap Pala, Bolmanskoj i Radeta Končara. Potom nastavljamo u Lopudskoj i Prežihov Voranca na Paliću, te u ostalim ugovorenim ulicama, a završićemo sa putem Bikovo – Orom u dužini od tri kilometra, rekao je Veselin Šuković, v.d. direktor „Vojput”-a.

Gradonačelnik Subotice Saša Vučinić izrazio je zadovoljstvo dinamikom radova na sanaciji ulica koji napreduju brže od plana. Kao što smo i obećali, rekonstrukcija puteva koji su oštećeni zbog prevoza peska je u punom jeku i dinamika je zaista impresivna jer je „Vojput” prišao ovom poslu veoma ozbiljno. Rok za završetak svih ulica koje se saniraju je 10. oktobar i ako se nastavi ovom dinamikom, biće završeni i ranije, rekao je Saša Vučinić.
Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 3286
Povezane teme

Saša Vučinić

gradonačelnik Subotice

Josip Kovač Striko

Direkcija za izgradnju grada Subotice

vojput

veselin šuković

koridor 10

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.