Komentara: 10
Pregleda: 4434

Vučić u Subotici: Srpska napredna stranka ima plan za poljoprivredu

25.11.2011. u 18:28h
Izvor: RTV Yueco
Vučić u Subotici: Srpska napredna stranka ima plan za poljoprivredu

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić boravio je juče u Subotici gde je obišao nekoliko poljoprivrednih domaćnistava u naseljima Bajmok i Mišićevo, a kasnije i gostovao na Yu eco televiziji.

Kako je izjavio, poljoprivrednici su iznosili svoje probleme i interesovalo ih je da li je moguće, kako je SNS najavljivao, uštedeti na godišnjem nivou nekoliko stotina miliona evra koji bi bili usmereni na razvoj poljoprivrede. Vučić je poljoprivrednicima preneo da je Srpska napredna stranka već predala Narodnoj skupštini predlog Zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnim nabavkama kojim bi se, prema tvrdnjama stručnjaka na koje se SNS poziva, na godišnjem nivou moglo uštedeti čak i milijardu evra.

Gostojući u emisiji “Razgovor s povodom” na Yu ecu, Vučić je izneo plan Srspke napredne stranke da se najveći deo tog novca usmeri na poljoprivredu, a da se sada kroz razgovor s poljoprivrednicima razmišlja na koji način to uraditi. Po Vučićevom mišljenju, sistem mora da se menja, a predložena rešenja biće uvršetena u program stranke - “Belu knjigu”.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 4434
Povezane teme

srpska napredna stranka

poljoprivreda

Aleksandar Vučić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.