Komentara: 38
Pregleda: 15132

Vrhunski MMA spektakl 7. septembra u Subotici

09.08.2019. u 14:50h
Izvor: Subotica.com
"Serbian battle championship" (SBC) svoju 23. veliku međunarodnu MMA priredbu održaće 7. septembra, po prvi put, u Subotici. Organizator je za publiku u našoj zemlji i inostranstvu pripremio sportski borilački spektakl najviše svetske klase, a SBC će ovom prilikom krunisati čak pet svojih šampiona. Turnir će se održati u Hali sportova.
Vrhunski MMA spektakl 7. septembra u Subotici

‌Manifestaciju u Subotici posebno ce obeležiti nastupi domaćih boraca koji žele da zablistaju u svom rodnom gradu. Jedan od njih je dobro poznato ime domaćeg borilačkog i MMA sporta i regionalne scene, Nemanja Uverić, koji se vraća na borilačku scenu kako bi odmerio snage sa beskompromisnim borcem iz Brazila, vlasnikom nekoliko šampionskih pojaseva u Latinskoj Americi i dobro poznatim domaćoj MMA publici u Srbiji, Džonijem Lenhador Karlosom.

Pored Uverića pred svojim sugrađanima nastupiće i Danijel Špoljarić, perspektivni borac koji će dati sve od sebe da na domaćem terenu stigne do najveće pobede u karijeri koja bi istakla njegovo ime na međunarodnoj MMA sceni, protiv znatno iskusnijeg borca iz Brazila, Daglasa Himena Felipea.

Jedan od najvećih potencijala domaće scene, iz "Family fight" tima, koji je karijeru gradio u Engleskoj, Miro Jurković, imaće priliku da nastavi pobednički niz i stigne do najvažnije pobede u karijeri protiv opasnog borca iz Brazila, Živaga Fransiska.

Vrhunskom nivou ove manifestacije doprineće borbe za prestižne SBC šampionske pojaseve, koje su se pokazale kao najbrži put i ulaznica u najveće svetske i evropske MMA organizacije, kao što su UFC, Bellator, PFL, u Evropi KSW i druge.

Jedan od najtrofejnijih greplera u našoj zemlji, Aleksandar Milićević, imaće priliku da u svom SBC debiju nastupi u borbi za šampionski pojas protiv iskusnog i opasnog Brazilca, koji po drugi put nastupa na velikoj internacionalnoj SBC pozornici. Takođe, publika u našoj zemlji imaće priliku da uživa u duelu dva borca najviše svetske klase, predstavnika Brazila i Latinske Amerike, u borbi za pojas šampiona u bantam kategoriji, Verleson Martins Ribeiro protiv Hosivalda Nuna Koste Aruha.

Bivši SBC šampion u lakoj kategoriji, Nemanja Sledžhamer Kovač, pokušaće da nastavi svoj pobednički niz protiv renomiranog brazilskog borca, Maksa Magnuma Lime, dok će iskusni Nenad Avramović iz Beograda odmeriti snage sa neporaženim Eskli Pežao Aruhom.

Nikola Šef Đurđević, francuski borac srpskog porekla koji živi i trenira u Americi, ostvariće dugogodišnji san i nastupiće u Srbiji u okviru najbolje regionalne MMA promocije. Nikola će ukrstiti rukavice sa opasnim udaračem i trofejnim kikbokserom iz Bosne i Hercegovine, Alijom Tucakom.

Još jedna velika borba za šampionski SBC pojas, u slamka kategoriji, između pripadnica nežnijeg pola, održaće se u okviru SBC spektakla u Subotici. Zorka Stojanović, najbolji ženski borac u regionu, pokušaće da kruniše svoju dosadašnju karijeru titulom najbolje protiv protivnice svetskog renomea, koja dolazi iz Nemačke i koja je nastupala za najveću svetsku MMA organizaciju UFC protiv najboljih MMA takmičarki današnjice, Šejle "The german tank" Gaf.

Vrhunski MMA spektakl 7. septembra u Subotici

Ljubitelje MMA borbi očekuje još nekoliko borbi koje će biti najavljene u narednim danima, a svakako treba istaći i debitantski nastup sigurno najlepšeg MMA ženskog borca na ovim prostorima, najnovijeg pojačanja svetski priznate MTK menadžmentske kuće, pred kojom su veliki svetski uspesi, Julije Pajić.

Očekuje nas vrhunski sportski spektakl, nešto što nije viđeno na ovim prostorima, a publika u Srbiji i regionu imaće priliku da uživa u fantastičnim MMA borbama najvišeg nivoa.

SBC turnir će se održati 7. septembra od 20 časova u Hali sportova. Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 700 dinara, a može se nabaviti onlajn, u Turističkoj agenciji "SAM" (Matka Vukovića 3a, od ponedeljka do petka od 9 do 17 časova). Na veče dešavanja, ulaznica će iznositi 900 dinara i moći će da se kupi na biletarnici Hale sportova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 38
Pregleda: 15132

Povezane vesti

Povezane teme

hala sportova

MMA borba

mixed martial arts

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.