Komentara: 25
Pregleda: 16466
Foto

Veče vrhunskih MMA borbi u subotu u Hali sportova

06.09.2019. u 20:50h
Izvor: Subotica.com
Subota veče, Hala sportova, biće mesto okršaja vrhunskih boraca MMA. Suboticu će predstavljati dva borca - Nemanja Uverić i Danijel Špoljarić. Takmičenje počinje u 20 časova i trajaće do duboko u noć. Rezervišite svoje mesto oko oktagona, nabavite kartu na vreme.
Veče vrhunskih MMA borbi u subotu u Hali sportova

Sve je spremno za vrhunski MMA spektakl "Serbian Battle Championship 23 - Revenge!" koji se po prvi put održava u Subotici. BIće održano 10 borbi, od kojih dve za pojas šampiona. Jedna borba će biti i u ženskoj konkurenciji.

U hotelu "Patria" danas je  održano zvanično merenje i konferencija za štampu a ovom prilikom mogli smo i da čujemo razmišljanja glavnih aktera ove velike međunarodne manifestacije i saznamo njihova očekivanja kada je reč o narednom turniru, u subotu u Subotici.

Veče vrhunskih MMA borbi u subotu u Hali sportova

Pored borbi za prestižni pojas SBC šampiona u kategorijama do 61 i 66 kg, između dva borca najviše svetske klase koji dolaze iz Brazila, Verlesona Ribeira i Džoridson de Souze, te majstora parterne borbe iz naše zemlje, Aleksandra Milićevića, i opasnog brazilskog profesionalca Džonatasa Kavalkantija imaćemo priliku da vidimo još osam fantastičnih borbi. Profesionalni debi Julije Pajić, okršaj borca iz Francuske, srpskog porekla, Nikolasa Đurđevića i nokautera iz Bosne Alije Tucaka, borba bivšeg SBC šampiona Nemanje Kovača i neporaženog borca iz Brazila, Eskli de Arauža, i duel mladog Danijela Špoljarića iz Subotice i iskusnog Daglasa "He-Man" Felipea samo su neki od zanimljivih borbi koje će moći da se vide 7. septembra u Hali sportova, ali i putem malih ekrana.

Veče vrhunskih MMA borbi u subotu u Hali sportova

Očekuje nas verovatno najzanimljiviji duel za publiku u Subotici, između domaćeg iskusnog borca Nemanje Uverića i Džonija Karlosa, beskompromisnog Brazilca, dobro poznatog ljubiteljima MMA u Srbiji.

Uverić je prvobitno nameravao da mu ova povratnička profesionalna borba ujedno bude i oproštajni meč, ali  je ipak pronašao novu motivaciju, sportska želja i apetiti su porasli i već razmišlja o novim mečevima.

Veče vrhunskih MMA borbi u subotu u Hali sportova

- Ovo je trebala da bude moja oproštajna borba, ali odradio sam odličan kamp, našao tim kakav mi odgovara i mislim da je ovo novi početak za mene. - rekao je kratko Uverić - Borim se protiv opasnog i stamenog Brazilca koji je mnogo ozbiljan borac i dobar je u svim segmentima borbe, no ne smatram da je bolji od mene.

Uverić je imao četvorogodišnju pauzu u ovom sportu, ali sada se vraća žedan novih izazova. Uspeo je da skine čak 22 kilograma i danas puca od samopouzdanja, uveren da se dobro pripremio i da će subotnji meč završiti pobedom.

Veče vrhunskih MMA borbi u subotu u Hali sportova

- Pripreme sam obavio u Novom Sadu, u "Family fight" timu, pod trenerskim vođstvom bivšeg UFC borca Bojana Mihajlovića. U pripremama mi je pomoglo dosta naših boraca, od kojih bi izdvojio Stefana Sekulića i Miru Jurkovića - oni su mi pomogli oko svega i siguran sam da nije bilo ovih ljudi oko mene ne bi bio upola spreman i siguran u sebe kao što sam sad. Svakako ne bih želeo da zaboravim pripreme u Subotici, kod trenera Davora, tako da deo zasluge ide i njemu! - ističe Uverić

Za kraj, Subotičanin je pozvao ljubitelje sporta, ne samo MMA i borilačkih veština, da dođu u subotu u Halu sportova, da uživaju u vrhunskim borbama. Uverićeva borba je poslednja na turniru, očekuje su oko ponoći. Drugi Subotičanin je Danijel Špoljarić koji će se boriti protiv "Hi-mena".

Veče vrhunskih MMA borbi u subotu u Hali sportova

Borbe i takmičari:

1. Marko Petković (93,5 kg) vs Andjelko Kitić (93,4 kg)
2. Nicolas “Chef” Djurdjević (93,3 kg) vs Alija Tucak (93,5 kg)
3. Predrag Bogdanović (77,5 kg) vs Andreo Kolić (76,6 kg)
4. Julija Pajić (77,3 kg) vs Sanja Ristić (75,9 kg)
5. Nemanja “Sledgehammer” Kovač (77,1 kg) vs Escley “Pezao” de Araujo (77,5 kg)
6. Danijel Špoljarić (57 kg) vs Douglas “He-Man” Felipe (57,5 kg)
7. Miro Jurković (92,3 kg) vs Pedro Paulo “Brum” Dos Santos (93,5 kg)

Borba za titulu, pero laka kategorija, do 66 kg
8. Aleksandar Milićević (65,8 kg) vs Jonathas “Monstro” Cavalcanti (65,7 kg)

Borba za titulu, bantam kategorija, do 61 kg
9. Werlleson Ribeiro “Galinho” Martins vs Joriedson “Fein” de Souza (60,7 kg)

Poluteška, do 84kg
10. Nemanja Uverić (84,4 kg) vs Jhonny “Lenhador” Carlos (84,5 kg)

Veče vrhunskih MMA borbi u subotu u Hali sportova

Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 700 dinara, a može se nabaviti onlajn, u Turističkoj agenciji "SAM" (Matka Vukovića 3a, subota od 9 do 13 časova), dok će na ulazu u Halu iznositi 900 dinara.

Izvor: Subotica.com
Najava MMA spektakla u Subotici i merenje takmičara Najava MMA spektakla u Subotici i merenje takmičara Najava MMA spektakla u Subotici i merenje takmičara Najava MMA spektakla u Subotici i merenje takmičara Najava MMA spektakla u Subotici i merenje takmičara Najava MMA spektakla u Subotici i merenje takmičara Najava MMA spektakla u Subotici i merenje takmičara Najava MMA spektakla u Subotici i merenje takmičara
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 25
Pregleda: 16466

Povezane vesti

Povezane teme

MMA borba

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.