• Pregleda: 3146

Vremenska prognoza za vikend

Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će uglavnom biti konstantna i iznosiće -1 stepen, a duvaće slab, pretežno severni vetar, brzinom do 3 metra u sekundi. Dan će obeležiti obilne snežne padavine, koje će formirati pravi beli pokrivač.
Vremenska prognoza za vikend

Subotnji dan u našem gradu, obeležiće prvi obilniji sneg, uz uglavnom konstantnu temperaturu, koja će tokom celoga dana i večeri iznositi -1 stepen. Duvaće slab, pretežno severni vetar, brzinom do 3 metra u sekundi, a prestanak snežnih padavina očekuje se tokom noći, u kasnim satima, koje će iza sebe ostaviti pravi beli pokrivač.

Narednog dana (nedelja) očekuje se suvo i sunčano vreme, uz povremenu pojavu oblaka. Najviša dnevna temperatura iznosiće -2 stepena, dok se tokom noći očekuje da padne i do -10 stepeni. Duvaće slab, pretežno jugozapadni vetar, brzinom do 3 metra u sekundi.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Bakumanya Odgovori
Do Jaja
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.