• Pregleda: 2110

Vremenska prognoza za vikend

Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od -1 do 6 stepeni, a duvaće umeren, pretežno severozapadni vetar, brzinom do 6 metara u sekundi. Dan će obeležiti delimično oblačno i prohladno vreme.
Vremenska prognoza za vikend

Jutarnje časove obeležiće oblačno vreme i slaba kiša, s temperaturom od 2 stepena. Tokom dana će se delimično razvedriti, te će ostatak dana biti suvo i prohladno, a najviša dnevna temperatura iznosiće 6 stepeni. Duvaće umeren, pretežno severozapadni vetar, brzinom do 6 metara u sekundi. Tokom noći će biti delimično oblačno, a temperatura će se spustiti -1 stepen.

Naredni dan (nedelja) obeležiće oblačno, suvo i hladno vreme. Najviša dnevna temperatura iznosiće 2 stepena, a duvaće slab, severozapadni vetar, brzinom do 4 metra u sekundi. Tokom noći će biti oblačno, a najniža temperatura izosiće -1 stepen.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
k Odgovori
k
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.