Komentara: 0
Pregleda: 2141

Vremenska prognoza za 24. oktobar (utorak)

24.10.2017. u 00:30h
Izvor: Subotica.com
Tokom sutrašnjeg dana temperatura će se kretati u rasponu od 4 do 14 stepeni, a duvaće jak, pretežno severni vetar, brzinom do 10 metara u sekundi. U prvom delu dana biće oblačno i sveže, dok će u poslepodnevnim časovima sunce uspeti da se probije kroz oblake.
Vremenska prognoza za 24. oktobar (utorak)

Sunce će izaći u 07,11 časova, kada će temperatura iznositi 9 stepeni. Tokom jutarnjih časova biće oblačno i sveže, a do razvedravanja će doći tek oko podneva, kada će sunce uspeti da se probije kroz oblake. Duvaće jak, pretežno severni vetar, brzinom do 10 metara u sekundi.

Najviša dnevna temperatura u sutrašnjem danu iznosiće 14 stepeni, koliko će biti u 15 časova. UV indeks u najtoplijem delu dana biće 2.0, što je niska vrednost, te ne predstavlja rizik od zračenja.

Zalazak sunca biće u 17,41 časova, kada će temperatura početi naglo da se spušta ispod 10 stepeni. Tokom noći će biti vedro, a najniža temperatura iznosiće 4 stepena.

Narednog dana (sreda) očekuje se vedro i sunčano vreme. Najviša dnevna temperatura iznosiće 13 stepeni, a duvaće pretežno severni vetar, brzinom do 4 metra u sekundi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2141
Povezane teme

vremenska prognoza

prognoza vremena

vreme danas

vremenska prognoza za suboticu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.