• Pregleda: 3160

Vremenska prognoza za 23. oktobar (ponedeljak)

Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će postepeno opadati. U 7 časova će biti 12, dok će tokom dana najviša biti 9 stepeni. Duvaće pretežno severozapadni vetar, brzinom do 8 metara u sekundi. Dan će obeležiti oblačno, kišovito i hladno vreme.
Vremenska prognoza za 23. oktobar (ponedeljak)

Sunce će izaći u 07:10 časova, kada će temperatura iznositi 12 stepeni, što će biti najviša dnevna temperatura u sutrašnjem danu. Jutarnje časove obeležiće oblačno i kišovito vreme, a kako dan bude odmicao, intenzitet padavina će opadati, a temperatura će se spuštati.

Najniža temperatura u sutrašnjem danu iznosiće 9 stepeni, koliko će biti u 15 časova. Tokom dana će duvati pretežno severozapadni vetar, koji će imati nešto jači udar u poslepodnevnim časovima, do 8 metara u sekundi. UV indeks će imati nisku vrednost 2.1, te neće predstavljati opasnost od zračenja.

Zalazak sunca biće u 17:43 časova, kada će kiša padati nešto slabijim intenzitetom, a njen prestanak se očekuje tokom kasnih večernjih časova. Tokom noći, temperatura će i dalje stajati na 9. podeljku.

Narednog dana (utorak) očekuje se delimično oblačno vreme. Najviša dnevna temperatura iznosiće 14 stepeni, a duvaće jak severni vetar, brzinom do 10 metara u sekundi.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
Никола Бешкер Odgovori
Биће ладно, понесите дуже рукаве људи! Мени ће гарант бит ладно на бицикли сутра.
George Odgovori
Zimi zima uleti ti vruce ;)
vazduPLOHov Odgovori
Svaka čast za sličicu. Baš ste je lepo uradili. Ne volim kišu nikako ali slatka vam je slika. I po ko zna koji put, hvala redakciji za korisne informacije!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.