Komentara: 0
Pregleda: 1265

Vremenska prognoza za 23. decembar (sreda)

22.12.2020. u 21:00h
Izvor: Subotica.com
Tokom sutrašnjeg dana temperatura će se kretati u rasponu od 7 do 13 stepeni, a duvaće slab, pretežno jugozapadni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi. Rane jutarnje časove obeležiće kratkotrajna kiša, dok će ostatak dana biti sunčan, uz povremenu pojavu oblaka.
Vremenska prognoza za 23. decembar (sreda)

Rane jutarnje časove obeležiće oblačno vreme uz kratkotrajnu kišu, s najnižom temperaturom od 7 stepeni. Ubrzo će doći do razvedravanja, te će ostatak dana biti sunčan, uz povremenu pojavu oblaka. Najviša dnevna temperatura iznosiće 13 stepeni, a duvaće slab, pretežno jugozapadni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi. Tokom noći doći će do naoblačenja, a temperatura će se spustiti na 8 stepeni.

Narednog dana (četvrtak) očekuje se oblačno vreme, uz mogućnost padavina u večernjim časovima. Najviša dnevna temperatura iznosiće 15 stepeni, a duvaće umeren, pretežno jugozapadni vetar, brzinom do 7 metara u sekundi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1265
Povezane teme

vremenska prognoza

prognoza vremena

vreme danas

vremenska prognoza za suboticu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.