• Pregleda: 2048

Vremenska prognoza za 19. januar (petak)

Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 0 do 9 stepeni, a duvaće slab, pretežno jugozapadni vetar, brzinom do 4 metra u sekundi. Dan će obeležiti oblačno i prohladno vreme, uz mogućnost padavina u poslepodnevnim časovima.
Vremenska prognoza za 19. januar (petak)

Jutarnje časove obeležiće oblačno i hladno vreme, s temperaturom od 1 stepen. Tokom dana biće nešto prijatnije, jer će najviša dnevna temperatura dostići 9 stepeni, ali će poslepodnevne časove obeležiti kiša, koja će se zadržati do kraja dana. Duvaće slab, pretežno jugozapadni vetar, brzinom do 4 metra u sekundi. Tokom noći temperatura će se spustiti na najnižih 0 stepeni.

Narednog dana (subota) očekuje se vedro i sunčano vreme. Najviša dnevna temperatura iznosiće 7 stepeni, a duvaće slab, severozapadni vetar, brzinom do 3 metra u sekundi.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Vreme danas. Odgovori
Pakao od vremena u Melburnu. U tri posle podne 42.1 C. Sada u pola sedam u city-u 27, ali u istočnim delovima grada gde živim još je uvek 38 stepeni. 'ajde da se menjamo :-)).
GhettoDogg Odgovori
Jaa bih,rado...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.