• Pregleda: 908

Vremenska prognoza za 14. septembar (četvrtak)

Tokom današnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 13 do 28 stepeni, a duvaće pretežno jugozapadni vetar, brzinom do 7 metara u sekundi. Pred nama je vedar, sunčan i topao dan.
Vremenska prognoza za 14. septembar (četvrtak)

Sunce je izašlo u 06:19 časova, kada je temperatura bila najniža, odnosno 13 stepeni, te će jutarnje časove obeležiti vedro i sveže vreme. Porast temperature, očekuje se oko 11 časova, kada će temperatura preći 25. podeljak. Tokom dana duvaće nešto jači jugozapadni vetar, brzinom do 7 metara u sekundi.

Najviša dnevna temperatura u današnjem danu iznosiće 28 stepeni, koliko će biti u 14 časova. UV indeks u najtoplijem delu dana biće 5.0, što je njegova srednja vrednost, te predstavlja srednji rizik od zračenja, ukoliko nismo adekvatno zaštićeni.

Zalazak sunca biće u 18:57 časova, kada će temperatura iznositi 24 stepena. Tokom noći će doći do naoblačenja, a temperatura će se spustiti na 14 stepeni.

Sutrašnji dan (petak) obeležiće oblačno i svežije vreme. Najviša dnevna temperatura iznosiće 19 stepeni, a duvaće pretežno severozapadni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.