• Pregleda: 579

Vremenska prognoza za 13. oktobar (petak)

Tokom današnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 9 do 20 stepeni, a duvaće severozapadni vetar, brzinom do 7 metara u sekundi. Dan će obeležiti vedro, sunčano i prijatno vreme.
Vremenska prognoza za 13. oktobar (petak)

Sunce je izašlo u 06:56 časova, kada je temperatura bila na 11. podeljku. Jutarnje časove obeležiće vedno, sunčano i prijatno vreme, koje će se zadržati do kraja dana. Duvaće severozapadni vetar, s nešto jačim uradom, brzinom do 7 metara u sekundi.

Najviša dnevna temperatura u današnjem danu iznosiće 20 stepeni, koliko će biti u 12 časova. UV indeks u najtoplijem delu dana biće 3.0, što je njegova srednja vrednost i predstavlja srednji rizik od zračenja, ukoliko nismo adekvatno zaštićeni.

Zalazak sunca biće u 18:00 časova, kada će biti 17 stepeni. Tokom noći će biti vedro, a temperatura će se spustiti na 9 stepeni, što je ujedno i najniža dnevna temperatura.

Tokom vikenda sunčano i prijatno vreme

U subotu će tokom dana biti sunčano i vedro, a u kasnim poslepodnevnim časovima, doći će do kratkog naoblačenja. Najviša dnevna temperatura iznosiće 18 stepeni, a duvaće severozapadni vetar, brzinom do 4 metra u sekundi. Noć će biti vedra, s najnižom temperaturom od 10 stepeni.

U nedelju se očekuje sunčano i nešto toplije vreme. Najviša dnevna temperatura iznosiće 22 stepena, a duvaće pretežno zapadni vetar, brzinom do 3 metara u sekundi. Tokom noći, temperatura će se spustiti do 11 stepeni.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.