• Pregleda: 4523

Vremenska prognoza za 13. jun (sreda)

Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 19 do 29 stepeni, a duvaće slab, pretežno jugozapadni vetar, brzinom do 4 metra u sekundi. Dan će obeležiti promenljivo vreme, uz smenu sunčanih i kišnih intervala.
Vremenska prognoza za 13. jun (sreda)

Rane jutarnje časove obeležiće vedro i sunčano vreme, s temperaturom od 22 stepena. Ubrzo će doći do naoblačenja uz mogućnost kratkotrajne kiše, a ovakvo promenljivo vreme zadržaće se do kraja dana. Najviša dnevna temperatura iznosiće 29 stepeni, a duvaće slab, pretežno jugozapadni vetar, brzinom do 4 metra u sekundi. Tokom noći se očekuje nešto jači pljusak, koji će temperaturu spustiti na najnižih 19 stepeni.

Narednog dana (četvrtak) očekuje se sunčano i toplo vreme, dok je za poslepodnevne časove najavljena kiša, propraćena grmljavinom. Najviša dnevna temperatura iznosiće 27 stepeni, a duvaće slab, pretežno severozapadni vetar, brzinom do 3 metra u sekundi.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Pametnjaković Odgovori
Svim sugrađanima koji nose ime Antun ili Antal želim srećan imendan.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.