• Pregleda: 707

Vremenska prognoza za 12. septembar (utorak)

Tokom današnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 12 do 22 stepena, a duvaće pretežno severozapadni vetar, brzinom do 7 metara u sekundi. U prvom delu dana očekuje se suvo i vedro vreme, dok će u poslepodnevnim časovima doći do naoblačenja, uz mogućnost kratkotrajnih padavina.
Vremenska prognoza za 12. septembar (utorak)

Sunce je izašlo u 06:17 časova, kada je temperatura bila na 19. podeljku. Tokom jutarnjih časova biće vedro i sunčano, a do naoblačenja će doći oko podneva, koje će se zadržati do kraja dana. Duvaće pretežno severozapadni vetar s nešto jačim udarom, do 7 metara u sekundi. 

Najviša dnevna temperatura u današnjem danu iznosiće 22 stepena, koliko će biti u 10 časova. UV indeks u najtoplijem delu dana iznosiće 5.3, što je njegova srednja vrednost, te predstavlja srednji rizik od zračenja, ukoliko nismo adekvatno zaštićeni.

Zalazak sunca biće u 19:01 časova, kada će se temperatura naglo spustiti na 16 stepeni, uz mogućnost kratkotrajnih padavina u ovom periodu dana. Tokom noći će doći do razvedravanja, a najniža temperatura iznosiće 12 stepeni.

Tokom sutrašnjeg dana (sreda) očekuje se sunčano i vedro vreme. Najviša dnevna temperatura iznosiće 23 stepena, a duvaće pretežno severozapadni vetar, brzinom do 4 metra u sekundi.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.