• Pregleda: 662

Vremenska prognoza za 12. oktobar (četvrtak)

Tokom današnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 9 do 22 stepena, a duvaće jugozapadni vetar, brzinom do 4 metra u sekundi. Dan će obeležiti vedro, sunčano i prijatno vreme.
Vremenska prognoza za 12. oktobar (četvrtak)

Sunce je izašlo u 06:55 časova, kada je temperatura bila najniža, odnosno 9 stepeni. Iako će tokom jutarnjih časova biti delimično oblačno i sveže, već oko 9 časova doći će do razvedravanja, te će ostatak dana obeležiti vedro, sunčano i prijatno vreme. Duvaće jugozapadni vetar, brzinom do 4 metra u sekundi.

Najviša dnevna temperatura u današnjem danu iznosiće 22 stepena, koliko će biti u 14 časova. UV indeks u najtoplijem delu dana biće 3.0, što je njegova srednja vrednost i predstavlja srednji rizik od zračenja, ukoliko nismo adekvatno zaštićeni.

Zalazak sunca biće u 18:02 časova, kada će biti 18 stepeni. Tokom noći će biti vedro, a temperatura će se spustiti na 11. podeljak.

Tokom sutrašnjeg dana (petak) biće vedro i sunčano. Najviša dnevna temperatura iznosiće 20 stepeni, a duvaće severozapadni vetar, s nešto jačim udarom, do 7 metara u sekundi.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.