• Pregleda: 499

Vremenska prognoza za 11. oktobar (sreda)

Tokom današnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 9 do 20 stepeni, a duvaće jugozapadni vetar, brzinom do 4 metra u sekundi. Prvi deo dana obeležiće delimično oblačno vreme, dok će u poslepodnevnim časovima doći do razvedravanja.
Vremenska prognoza za 11. oktobar (sreda)

Sunce je izašlo u 06:53 časova, kada je temperatura bila najniža, odnosno 9 stepeni. Jutarnje časove obeležiće delimično oblačno i prohladno vreme, dok će temperatura preći 15 stepeni oko 11 časova, kada će nastupiti nešto prijatnije vreme. Duvaće jugozapadni vetar, brzinom do 4 metra u sekundi.

Najviša dnevna temperatura u današnjem danu iznosiće 20 stepeni, koliko će biti u 15 časova. U ovom periodu dana doći će do razvedravanja, te će se vedro i sunčano vreme zadržati do kraja dana. UV indeks u najtoplijem delu dana biće 3.0, što je njegova srednja vrednost i predstavlja srednji rizik od zračenja, ukoliko nismo adekvatno zaštićeni.

Zalazak sunca biće u 18:04 časova, kada će temperatura iznositi 16 stepeni. Tokom noći će biti vedro, a temperatura će se ponovo spustiti na najnižu, odnosno na 9 stepeni.

Tokom sutrašnjeg dana (četvrtak) očekuje vedro i sunčano vreme. Najviša dnevna temperatura iznosiće 22 stepena, a duvaće jugozapadni vetar, brzinom do 4 metra u sekundi.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.