Komentara: 0
Pregleda: 2032

Vremenska prognoza 5. oktobar (četvrtak)

05.10.2017. u 09:00h
Izvor: Subotica.com
Tokom današnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 11 do 22 stepena, a duvaće pretežno jugozapadni vetar, brzinom do 6 metara u sekundi. Prvi deo dana obeležiće delimično oblačno i sveže vreme, dok će u poslepodnevnim časovima doći do razvedravanja.
Vremenska prognoza 5. oktobar (četvrtak)

Sunce je izašlo u 06:46 časova, kada je temperatura bila najniža, odnosno 11 stepeni. Jutarnje časove obeležiće delimično oblačno i sveže vreme, a duvaće pretežno jugozapadni vetar, brzinom do 6 metara u sekundi.

Najviša dnevna temperatura u današnjem danu iznosiće 22 stepena, koliko će biti u 16 časova. U ovom periodu dana doći će do razvedravanja, te će se do kraja dana zadržati sunčano i vedro vreme. UV indeks u najtoplijem delu dana biće 3.8, što je njegova srednja vrednost i predstavlja srednji rizik od zračenja, ukoliko nismo adekvatno zaštićeni.

Zalazak sunca biće u 18:15 časova, kada će temperatura polako da se spušta ispod 20 stepeni. Tokom noći će biti pretežno vedro, a temperatura će se spustiti na 12 stepeni.

Tokom sutrašnjeg dana (petak) očekuje se kiša i značajan pad temperature. Najviša dnevna temperatura iznosiće 13 stepeni, a duvaće pretežno jugozapadni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2032
Povezane teme

vremenska prognoza

prognoza vremena

vreme danas

vremenska prognoza za suboticu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.