Komentara: 35
Pregleda: 9345
Foto

Vozni park JP "Subotica Trans" bogatiji za dva nova autobusa

21.11.2017. u 14:24h
Izvor: Subotica.com
Vozni park JP "Subotica Trans" bogatiji za dva nova autobusa

Od tri nova autobusa, za koje je potpisan Ugovor u maju, dva su ovog meseca isporučena JP "Subotica Trans", dok će treći prispeti u vozni park preduzeća u januaru naredne godine.

Iz preduzeća poručuju da je reč o savremenim autobusima, koji su opremljeni klima uređajem, elektronskim displejima, a najveća prednost je što su niskopodni, što omogućava putnicima lakši pristup, a prilagođeni su i osobama sa invaliditetom.

Vozni park JP "Subotica Trans" bogatiji za dva nova autobusa

Vozni park JP "Subotica Trans" bogatiji za dva nova autobusa

- Jedan od njih je upotrebi već dve nedelje, te su putnici već imali prilike da ga vide na ulici. Radi se o novom gradskom zglobnom autobusu, dužine 18 metara, sa 42 mesta za sedenje i 112 mesta za stajanje. Autobus je lepe svetlo plave boje i sasvim sigurno će privući pažnju putnika jer je potpuno savremen i nema ništa na njemu što nije novo. Drugi koji je isporučen je solo gradski autobus, takođe niskopodni sa klima uređajima, koji ima 43 putnička mesta za sedenje i 66 za stajanje. Za njega još uvek moramo da izvršimo neke pripremne radnje, pre nego što ga pustimo na ulice da prevozi putnike - kažu iz JP "Subotica Trans" dodajući da se nadaju da je ovo samo početak, te da će ubuduće biti još ovakvih autobusa.

Novi zglobni autobus saobraća na gradskim linijama 1, 6 i 16, dok će solo autobus saobraćati na svim gradskim linijama, po potrebi.

Izvor: Subotica.com
Novi autobusi u voznom parku Subotica transa Novi autobusi u voznom parku Subotica transa Novi autobusi u voznom parku Subotica transa Novi autobusi u voznom parku Subotica transa Novi autobusi u voznom parku Subotica transa Novi autobusi u voznom parku Subotica transa Novi autobusi u voznom parku Subotica transa Novi autobusi u voznom parku Subotica transa
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 35
Pregleda: 9345
Povezane teme

Suboticatrans

sutrans

nabavka autobusa

novi autobusi

jp subotica-trans

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.