Komentara: 26
Pregleda: 3534

Voz iz Segedina za Suboticu ipak neće saobraćati od 23. oktobra

20.10.2023. u 08:35h
Izvor: Politika Online
Voz iz Segedina za Suboticu ipak neće saobraćati od 23. oktobra

Portal posvećen pitanjima mađarske železnice „Mađar vašut” objavio je da naredne sedmice, 23. oktobra ipak neće krenuti dugo očekivatni železnički putnički saobraćaj između Subotice i Segedina. Ova informacija pojavila se istovremeno na više portala u Mađarskoj, i kako navode, imaju potvrdu iz više nezavisnih izvora.

Prema najavama koje je u nekoliko navrata na društvenim mrežama objavio Peter Sijarto, mađarski ministar spoljnih poslova i spoljne ekonomije, nakon obnove pruge prvi putnički voz trebao je da krene 23. oktobra iz Segedina za Suboticu.

U medijima u Srbiji postojale su nedoumice oko tačnog datuma, da li će voz krenuti 23. ili 24. oktobra, ali je pre nekoliko dana „Srbija voz” saopštio da će od 23. oktobra ponovo saobraćati voz između Subotice i Segedina. Iz Mađarske ipak stižu druge informacije, dok se srpska strana ne oglašava.

Izvor: Politika Online
Postavljeno pre 6 meseci i 3 nedelje
Komentara: 26
Pregleda: 3534

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.