Komentara: 12
Pregleda: 7039

Voz Beograd-Bar od 8. septembra bez kola iz Subotice i Novog Sada

05.09.2014. u 20:14h
Izvor: RTV
Železnice Srbije prelaze 8. septembra na zimski red vožnje u međunarodnom saobraćaju sa Crnom Gorom, zbog čega će voz Beograd-Bar od ponedeljka saobraćati bez direktnih kola iz Subotice i Novog Sada. Voz će saobraćati po istom redu vožnje sa polaskom iz Beograda u 18,05 sati, a iz Bara u 17,00 sati, saopštile su Železnice Srbije.
Voz Beograd-Bar od 8. septembra bez kola iz Subotice i Novog Sada

Taj međunarodni voz i dalje saobraća pomoćnim putem preko Lapova i Kraljeva, zbog oštećenja dela barske pruge prouzrokovane nedavnim velikim majskim poplavama. Voz će u svom sastavu imati, kao i do sada, kola sa sedištima, kušet, spavaća kola i vagone za prevoz prećenih automobila.

Za putnike iz Subotice i Novog Sada, koji žele da putuju vozom do crnogorskog primorja, obezbeđena je veza u Beogradu uz presedanje.

Polazak voza iz Subotice za Novi Sad je u 11.56 sati, a iz Novog Sada za Beograd u 15.17 sati. Po dolasku u Beograd, putnici će nastavi dalje putovanje za Bar međunarodnim vozom.

U povratku iz Bara (17.00 sati), putnici za Novi Sad i Suboticu prevoziće se do Beograda, gde će presedati u voz za Novi Sad koji iz beogradske železničke stanice polazi u 11.15 sati. Putnici za Suboticu nastaviće putovanje vozom iz Novog Sada u 13.26 sati.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 7039
Povezane teme

železnička stanica

vozom do mora

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.