Komentara: 0
Pregleda: 1852

Vojvodina dobila nagradu Saveta Evrope

06.11.2008. u 19:34h
<p>PARIZ - Vojvodina je među &scaron;est evropskih regiona koji su dobili novoosnovanu nagradu Saveta Evrope za promociju socijalne kohezije kroz ekonomski razvoj.</p>

Ova nagrada, koju dodeljuje Kongres lokalnih i regionalnih vlasti Saveta Evrope, osnovana je u maju 2008. godine, a njena ovogodišnja tema je bila promocija socijalne kohezije kroz ekonomski napredak, stoji u saopštenju iz Saveta Evrope. Žiri, koji se sastao u Parizu, je za projekte koji su odgovarali ovoj temi dodelio nagrade Berlinu, Velsu, Kahramanmarasu (pokrajini u Turskoj), Mazoviji (regionu u Poljskoj) i Vojvodini.Vojvodina je nagrađena na osnovu projekta "Podrška razvoju ženskog preduzetništva".Specijalna nagrada pripala je projektima iz Rumunije i Grčke. Ceremonija dodela nagrada biće organizovana 2. decembra u Strazburu.

Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1852
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.