Komentara: 0
Pregleda: 3745

Vojput pobednik Letnjeg turnira u malom fudbalu

05.08.2013. u 15:41h
Izvor: RTV Yueco
Ekipa Vojputa pobednik je Letnjeg turnira u malom fudbalu koji je održan u subotu. Turnir je održan uz tehničku podršku Javnog komunalnog preduzeća “Stadion” i pod pokroviteljstvom, grada, odnosno resora za sport. Ukupno je učestvovalo 16 ekipa.
Vojput pobednik Letnjeg turnira u malom fudbalu

Pehar pobedniku i ček na 100.000 dinara predao je Miroslav Proročić direktor JKP "Stadion". Drugo mesto pripalo je ekipi Prologisa koja je osvojila 50.000 dinara dok je treće mesto zauzela ekipa Bulevara kojoj je pripalo 30.000 dinara.

U finalu Letnjeg turnira u malom fudbalu pobedila je ekipa “Vojput” ekipu "Prologis" sa 8:4. U utakmici za treće mesto slavila je identičnim rezultatom ekipa Bulevara iako je na poluvremenu gubila sa 3:1.

Na kraju utakmica podeljeni su pehari za najbolje pojedince. Za najboljeg golmana proglašen je  Milan Sekulić  iz ekipe Bulevar, najbolji strelac je Čedo Žarković, Vojput sa 11 postignutih golova, dok je za najboljeg igrača proglašen Veselin Guberinić iz ekipe Vojput.

Na terenu u Prvomajskoj ulici Letnji turnir u malom fudbalu je trajao od 24. jula do 2. avgusta. Turnir  se igrao u večernjim terminima i  ulaz na sve utakmice je bio  slobodan.

Vojput pobednik Letnjeg turnira u malom fudbalu

Izvor: RTV Yueco
Letnji turnir u malom fudbalu - finale i utakmica za treće mesto Letnji turnir u malom fudbalu - finale i utakmica za treće mesto Letnji turnir u malom fudbalu - finale i utakmica za treće mesto Letnji turnir u malom fudbalu - finale i utakmica za treće mesto Letnji turnir u malom fudbalu - finale i utakmica za treće mesto Letnji turnir u malom fudbalu - finale i utakmica za treće mesto Letnji turnir u malom fudbalu - finale i utakmica za treće mesto Letnji turnir u malom fudbalu - finale i utakmica za treće mesto
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3745
Povezane teme

prvomajska

mali fudbal

turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.