Komentara: 34
Pregleda: 5677

Vojinović kandidat za člana Svetske komorske federacije

15.08.2013. u 15:51h
Izvor: RTV
Regionalna privredna komora Subotica (RPK) kandidovaće predsednika te privredne asocijacije, Slobodana Vojinovića, za člana Generalnog saveta Svetske komorske federacije, odlučeno je danas na sednici Upravnog odbora komore.
Vojinović kandidat za člana Svetske komorske federacije

Kako je novinarima izjavio generalni sekretar RPK Subotica, Ivan Vojnić Tunić, Svetska komorske federacija, sa sedištem u Parizu, uputila je ove godine poziv RPK Subotica da predloži svoj kandidata na izborima koji će se održati u novembru putem on-lajn glasanja.

"Odlučili smo, s obzirom na rejting i aktivnosti koje vodi u komorskom sistemu, da nominujemo Vojinovića za jedno od 20 mesta u ovom savetu. Očekujemo, i voleli bismo, da imamo svog predstavnika u tom sistemu", rekao je Vojnić Tunić.

On je dodao da se očekivanja članova komore od eventualnog članstva Vojinovića u ovom telu ogledaju u tome što bi na taj način privrednici bili bliže "izvoru informacija".

Slobodan Vojinović, diplomirani ekonomista, na čelu Regionalne privredne komore u Subotici nalazi se od kraja devedesetih godina, a prethodno je bio direktor u Industriji mesa "29. novembar" u Subotici.

Predsednik je i Okružnog odbora Socijalističke partije Srbije, a u prethodnom mandatu bio je zamenik Pokrajinskog sekretara za privredu Vlade Vojvodine.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 34
Pregleda: 5677
Povezane teme

privredna komora

Slobodan Vojinović

regionalna privredna komora

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.