Komentara: 5
Pregleda: 13703

Vlado Georgiev oduševio publiku nastupom u Subotici

23.12.2013. u 02:22h
Izvor: Subotica.com
Nakon promocije novog albuma "Daljina", najpopularniji domaći kantautor Vlado Georgiev pre zvanične turneje, započeo je Clubbing tour i to u Subotici, nastupom u klubu "Sax Caffe", u petak, 20. decembra.
Vlado Georgiev oduševio publiku nastupom u Subotici

Da će nastup čuvenog Barbe biti uspešan, govorila je gužva koju smo neposredno pre dolaska na svirku zatekli ispred ulaza. Vlado je poslednji put u Subotici nastupao 2004. godine kada je održao nezaboravni koncert na Trgu slobode, čega se i kako sam kaže, i dan danas odlično seća.

Sledeći Vladov boravak u Subotici bio je 2009. godine, kada se odazvao pozivu baletske škole "Raičević" i zajedno sa polaznicima ove škole u Velikoj većnici Gradske kuće održao humanitarni koncert za Dom za decu ometenu u razvoju "Kolevka".

Na binu u “Sax Caffe-u” izašao je u pratnji pet muzičara (Dragana Ivanovića, Branka Koprivice, Dušana Alagića, Dejana Momčilovića, Aleksandra Buzadžića i Subotičanina, Gabora Bunforda) i pozdravivši prisutne nastup započeo pesmom "Živim sad" koju je publika sa oduševljenjem pozdravila, pevajući je od reči do reči zajedno sa njim. 

Vlado Georgiev

Nastup Vlade Georgieva u Subotici (Sax Caffe, 20. decembar)

Nakon pesme sa novog albuma "Daljina", šarmantni Barba otpevao je jednu stariju pesmu, "Sve si mi ti", nakon čega je izveo još dve nove pesmu, "Reci ne ili da" i "Iskreno", za koju je pre dolaska u Suboticu snimio i novi spot, čija se premijera očekuje uskoro. Nakon toga, usledili su hitovi "Šta bi prijatelji moji", "Mi nismo mi", "Jedina", "Ako mi loše krene", “Sama bez ljubavi”...

“Uvek mi je zadovoljstvo pevati pred publikom u Subotici. Još uvek pamtim koncert iz 2004. godine. Sada smo se videli u malo drugačijem, klupskom ambijentu i veoma sam zadovoljan nastupom, a po reakciji publike i njihovom odzivu verujem da su i oni. Subotičani, a posebno Subotičanke, su publika koja me uvek iznova oduševljava i ovom prilikom ih pozdravljam i zahvaljujem im se na odličnom provodu. Verujem da ćemo se uskoro videti i na koncertu. Bilo bi lepo da se to desi na otvorenom, baš kao i 2004. godine”, rekao je Vlado Georgiev za portal Subotica.com.

Nakon skoro dva sata svirke, odlične atmosfere i hitova "Anđele", "Hej ti", "Tropski bar", "Zbogom ljubavi", kao i pesama sa novog albuma "Daljina" - "Devojka za dva minuta", "Mogu sve" i "Reci mi da znam", Vlado se zahvalio publici, koja ga je samo nekoliko minuta kasnije aplauzom dozvala na bis, nakon čega je otpevao "Nisam ljubomoran", "Žena bez imena", a nastup je završio, gotovo tradicionalno, pesmom "Do svitanja".

Ako je suditi prema reakciji publike u prepunom klubu i gromoglasnim aplauzom kojim je pozdravila Barbu, novi album, kao i njegov nastup, vredelo je čekati sve ove godine. 

Izvor: Subotica.com
Vlado Georgiev - Clubbing tour Vlado Georgiev - Clubbing tour Vlado Georgiev - Clubbing tour Vlado Georgiev - Clubbing tour Vlado Georgiev - Clubbing tour Vlado Georgiev - Clubbing tour Vlado Georgiev - Clubbing tour Vlado Georgiev - Clubbing tour
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 13703
Povezane teme

sax caffe

vlado georgiev

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.