• Pregleda: 2438

Više ulica na Paliću u narednih mesec dana zatvoreno zbog izgradnje kanalizacije

Zbog radova na izgradnji kanalizacione mreže na Paliću od četvrtka, 12. septembra, pa sve do 10. oktobra, više ulica u ovom naselju biće privremeno zatvoreno za saobraćaj. Stanovnici ovih ulica moći će da prolaze kroz njih.
Više ulica na Paliću u narednih mesec dana zatvoreno zbog izgradnje kanalizacije

Kako se navodi, na predmetnim lokacijama biće postavljena privremena signalizacija. Privremena zabrana saobraćaja u navedenom periodu primenjivaće se u sledećim ulicama na Paliću:

  • Ulica 4. jula - od raskrsnice 4. jula i Sutjeske do raskrsnice 4. jula i Lovačke;
  • Lovačka ulica - od raskrsnice Lovačke i Bačke do raskrsnice Lovačke 4. jula;
  • Jorgovanska ulica - od raskrsnice Jorgovanske i Palmine do raskrsnice Jorgovanske i Lovačke;
  • Sutjeska ulica - od raskrsnice Sutjeske i Partizanske do raskrsnice Sutjeske i Rogaške, odnosno od raskrsnice Sutjeske i Balaža Vigara do raskrsnice Sutjeske i Zelengorske;
  • Jasenovačka ulica - od raskrsnice Jasenovačke i Nikole Tesle pa sve do kraja ulice, odnosno njen slepi deo u pravcu Horgoškog puta, a paralelno sa Rogaškom ulicom;
  • Bačka ulica - od raskrsnice Bačke i Lovačke do raskrsnice Bačke i Palmine;
  • Dubrovačka ulica - od raskrsnice Dubrovačke i Creske do raskrsnice Dubrovačke i Subotičke.

Saobraćaj na gore navedenim lokalnim saobrajnicama privremeno se zatvara radi realizacije projekta za izgradnju kanalizacione mreže upotrebljenih voda u stambenom delu naselja Palić. Izvođač radova je u obavezi da omogući nesmetan prolaz stanovnicima ovih ulica za sve vreme trajanja radova.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
C Odgovori
Počinje ona najavljena revolucija, voda i kanalizacija za sve! Palić će preći iz zlatnog u platinsko doba!!!
nikola Odgovori
Da li ce posebno da postave cevi i za atmosferske vode ili ce ulicne slivnike da povezu na fekalnu kanalizaciju, pa kada padne malo jaca kisa, ima da plivaju fekalije :-)

Takodje neretko domacinstva spuste oluke u kanalizaciju, pa dodatno opterete sistem.

Treba odvojiti fekalnu i atmosfersku kanalizaciju!
Na ovaj nacin bi se rasteretio precistac a i ne bi bilo poplava u gradu. Nekada su se atmosferske vode slivale u otvorene kanale u gradu, a vremenom su ih mnogi zatrpali a da nisu postavili cevi za koje bi zamenile ulogu otvorenog kanala.
duden Odgovori
Logicno je da se na Palicu radi kanalizacija zbog blizine jezera :D
Mnogo bolje nego recimo na Bajskom Putu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.