Komentara: 0
Pregleda: 2367

VetZavod u crvenom

24.01.2009. u 12:58h
<p>Nakon izvesnog vremena, juče je na beogradskoj berzi zabeležena jedna veća trgovina akcijama subotičkih preduzeća. Registrovana je blok trgovina akcijama preduzeća Integral - Armirači u vrednosti 4,36 miliona dinara. Nove vlasnike dobilo je 727 hartija, četvrtina ukupnog broja na Berzi, po ceni od &scaron;est hiljada dinara.</p>
VetZavod u crvenom

Najava dokapitalizacije Veterinarskog zavoda Subotica nije izazvala pozitivne reakcije u trgovini akcijama tog preduzeća. Akcije ovog preduzeća su u trgovanju izgubile na vrednosti 3,6%, ukupno 36 akcija je promenilo vlasnika čija poslednja cena iznosi 400 dinara za jednu akciju.

Istovremeno, sa listinga kompanija čijim se akcijama trguje na berzi isključeno je preduzeće Rotor iz Subotice, sa obrazloženjem da su izvršili trnasformaciju iz akcionarkog u društvo ograničene odgovornosti.

Što se tiče ostalih kompanija iz Subotice, čijim se akcijama truje na berzi, juče nisu beležena trgovanja njihovim kapitalom.

Postavljeno pre 15 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2367
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.