Komentara: 14
Pregleda: 7847

Veliki broj uvezenih polovnih vozila čeka na uverenje o tehničkom ispitivanju

29.04.2014. u 17:34h
Izvor: Radio Subotica
Špediteri ukazuju da veliki broj uvezenih polovnih vozila čeka na uverenje o tehničkom ispitivanju bez koga se ne može dalje u proces carinjenja.
Veliki broj uvezenih polovnih vozila čeka na uverenje o tehničkom ispitivanju

Na ovaj postupak obavezuje uredba o uvozu polovnih vozila koja je na snazi od 19. aprila. U špediterskoj firmi "TAS šped" koja se bavi i uvozom polovnjaka, kažu da su učesnici u čitavom postupku dočekali nespremni novu uredbu.

Agencija za bezbednost nije obezbedila bazu podataka jer su očekivali da uvoznici imaju proizvodjačke specifikacije za vozila na osnovu kojih se može izvršiti testiranje vozila. Nakon nekoliko dana baza podataka je obezbedjena pa je Auto moto savez krenuo sa tehničkim pregledima.

Juče je pregledano 50 vozila. Radi se produženo do 21 čas. Povećan je broj ljudi na poslu, a posle praznika Subotičanima će pomoći ekipe iz Sombora i Novog Sada koje će dolaziti dva puta sedmično.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 5 dana
Komentara: 14
Pregleda: 7847

Povezana vest

Povezane teme

polovni automobili

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.