Komentara: 1
Pregleda: 6636

Velika šansa za ulazak u Simens

29.10.2013. u 16:32h
Izvor: Dnevnik Online
Kompanija „Simens” d. o. o. Beograd će u sredu, 30. oktobra, u Gradskoj kući u Subotici organizovati Sajam za buduće poslovne partnere, na kojem se očekuje učešće malih i srednjih preduzeća koja se bave proizvodnjom u oblasti metaloprerađivačke industrije.
Velika šansa za ulazak u Simens

Na sajmu će biti održane prezentacije o pogodnostima i uslovima poslovanja sa „Simensom” i biće organizovani sastanci s budućim potencijalnim lokalnim kompanijama. Biće izloženo svih 90 komponenti vetrogeneratora koje su „Simensu” potrebne, tako da će potencijalni dobavljači imati prilike da se detaljno upoznaju s njima. „Simens” koji planira da u taj projekat uloži više od deset miliona evra.

„Na taj način kompanija ’Simens’ utiče na rast srpske privrede i razvoj preduzetništva u Srbiji. Domaće firme koje se pokažu kao sposobne da isprate sve zahteve vezane za kvalitet, količine, rokove isporuke koji se od njih budu tražili, moći će da unaprede poslovanje proizvodnjom delova za vetrogeneratore za ’Simensovu’ fabriku u Subotici”, saopšteno je iz te kompanije.

„Simens”, koji je nedavno proslavio desetogodišnjicu fabrike u Subotici, zaključno s 2012. godinom proizveo je ukupno 15.065 vetrogeneratora, a trenutno se svakog meseca proizvede više od 150.

„Simens” je u protekloj godini bio jedan od osam najvećih izvoznika iz Srbije a, po podacima kompanije, svaku četvrtu vetrenjaču u Evropi pokreće generator koji je proizveden u Subotici.

Sajam će biti organizovan u saradnji s Asocijacijom malih i srednjih preduzeća i preduzetnika Srbije, a uz podršku Ministarstva privrede Republike Srbije.

Izvor: Dnevnik Online
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 6636
Povezane teme

Siemens

Simens

Simens Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.