Komentara: 1
Pregleda: 967

Večeri zavičajne istorije: veče sećanja na domaće i strane pisce koji su posetili našu biblioteku

04.09.2023. u 11:30h
Izvor: Subotica.com
U okviru manifestacije "Večeri zavičajne istorije" u utorak 5. septembra u 18 časova u kataloškoj sobi Gradske biblioteke biće priređena izložba sećanja na slavne domaće i strane pisce pod nazivom "Književnici koji su posetili našu biblioteku - retrospektiva".
Večeri zavičajne istorije: veče sećanja na domaće i strane pisce koji su posetili našu biblioteku

Gradska biblioteka Subotica nastavlja manifestaciju „Večeri zavičajne istorije, koju je započela ove godine povodom 70. godine od useljenja u sadašnju zgradu, zgradu Nacionalne kasine, koju je projektovao arhitekta Ferenc Rajhl.

 - Povodom Dana grada Subotice u utorak 5. septembra u kataloškoj sobi priređujemo izložbu sećanja na slavne domaće i strane pisce pod nazivom „Književnici koji su posetili našu biblioteku – retrospektiva”. Goste će pozdraviti Adrien Kozma, direktorica Gradske biblioteke Subotica, a izložbu otvoriti autorka Iren Bognar viši diplomirani bibliotekar. U nastavku večeri sa početkom u 19 časova, zainteresovani mogu da poslušaju predavanje Rite Flejs, više diplomirane bibliotekarake, pod nazivom „Kulturno nasleđe grada Subotice u ars poetici Ildike Lovaš“ - navode iz Gradske biblioteke. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 meseci i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 967
Povezane teme

gradska biblioteka

adrien kozma

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.